Kimi Räikkösen antama raportti miellytti Alfa Romeo -pomoa: ”Mahtavaa palautetta teknisellä puolella”

Kimi Räikkösen ensimmäisenä F1-talvitestipäivänä tahkoamat kilometrit ja niistä saatu palaute ovat isoksi avuksi Alfa Romeon muuten melko nuorelle tiimille, sanoo tallipäällikkö Frederic Vasseur.

Räikkönen avasi Alfan testirupeaman reilun sadan kierroksen maanantailla ja antoi tiistaiksi ajovuoron nuorelle tallikaverilleen Antonio Giovinazzille.

Suomalaiskuski kertoi illalla lehdistötilaisuudessaan olleensa varsin tyytyväinen autoon. Kaikki tuntui olevan kohdillaan, joten testaamisesta saadaan Barcelonan kaksiviikkoisen aikana kaikki mahdollinen hyöty irti.

Tallipäällikkö Vasseur kuunteli kiinnostuneena Räikkösen kommentteja autosta. Ranskalaispomo saa nyt seurata läheltä, miten konkari vie osaltaan auton kehitystä eteenpäin.

– Kimi teki erittäin hyvää työtä. Hän oli enemmän kuin johdonmukainen päivän aikana. Se oli täydellistä ensimmäiseksi päiväksi, ja hän antoi mahtavaa palautetta teknisellä puolella, Vasseur kertoi MTV Urheilun haastattelussa.

– Kokemuksen voi tuntea, ja se on meille valtava kannustin, koska tiimi on aika nuori. Vahvistamme yhtiötä, joten on tärkeää saada sinne kuljettaja, jolla on niin valtava kokemus. Siitä on meille erittäin paljon apua tällä kaudella, tallipomo uskoo.

Kaikki F1-viikonloput suorina lähetyksinä osoitteessa cmore.fi​​​​​​​

Lue myös:

    Uusimmat