Kimi Räikkösellä lipesi aavikolla rajusti – Minttu-vaimon kuitti sai haastattelijan repeämään

Kimi Räikkönen viihtyi viimeisenä F1-viikkonaan Abu Dhabissa myös leikkimielisen aavikkorallin parissa. Suomalainen kävi pariin otteeseen katollaan.

Räikkönen kaasutteli Sky Sportsin julkaisemalla pätkällä rantakirppu-ajoneuvolla. Suomalainen veti kahteen kertaan varsin rajusti katolleenkin.

Yhden kellahduksen yhteydessä Räikkösen Minttu-vaimo mukaili suomalaiskuskin klassikkosanontaa.

– Hän tietää, mitä hän on tekemässä... ainakin näin hän sanoo, Minttu letkautti ja sai haastattelijan purskahtamaan nauruun.

Videolla haastateltiin myös Antonio Giovinazzia, joka ajoi Räikkösen viimeiset F1-kaudet Alfa Romeolla suomalaisen tallikaverina. Italialaiskuskilta udeltiin, millainen Räikkönen on tallikaverina.

– Suhde Kimin kanssa voi olla hyvä tai todella huono, niin ettei hän sano hyvää huomenta. Minulle hän on ollut aina hyvä. Olen todella iloinen, että sain jakaan auton tiimissä hänen kanssaan kolmen vuoden ajan. Ihmiset tulevat kaipaamaan häntä. Hän on erityinen kaveri. Olen varma, ettemme tule löytämään toista Kimiä, Giovinazzi ruoti.

Räikkösen F1-ura päättyi sunnuntaina Abu Dhabin GP:ssä keskeytykseen. Suomalaisen uran kruununa oli vuoden 2007 maailmanmestaruus, jonka hän ajoi Ferrarilla.

Lue myös:

    Uusimmat