Kendall Jenner täytti 25 vuotta – rikkoi tietoisesti koronasääntöjä ja järjesti hulppeat juhlat: "Nyt sinä neuvot, kuinka meidän pitäisi toimia"

6:41
Fanit ovat bonganneet monta erikoista epäkohtaa suosikkisarjasta – tässä kahdeksan outoa faktaa Kardashianeista

Huippumalli Kendall Jenner vietti halloween-viikonloppuna 25-vuotissyntymäpäiväänsä naamiaisjuhlien merkeissä koronatilanteesta piittaamatta.

Keeping up with Kardashians -sarjasta tuttu huippumalli ja somevaikuttaja Kendall Jenner juhli halloween-viikonloppuna 25-vuotissyntymäpäiväänsä näyttävästi. Kuten asiaan kuuluu, synttäreitä vietettiin naamiaisten merkeissä. 

Jenner itse oli Instagramiin lataamiensa kuvien perusteella hakenut inspiraatiota povipommi Pamela Andersonista. Tyyli oli sama kuin Andersonilla vuonna 1996 ilmestyneessä elokuvassa Barb Wire.

– Barb äänesti, nyt on teidän vuoronne! Jenner kirjoitti juuri Yhdysvaltain presidentinvaalia ennen julkaisemansa kuvasarjan yhteydessä.

Kuvat löivät monet Jennerin seuraajat ällikällä, sillä naamiaisasu on niin onnistunut, ettei syntymäpäiväsankaria ole tunnistaa niistä.

Ensimmäiset kuvat asustaan hän julkaisi jo pari päivää aiemmin. Jo tuolloin suuri joukko tähden seuraajista kiinnitti kuitenkin upean tyylin sijaan huomiota siihen, ettei Jennerillä ole kuvissa kasvomaskia, kuten ei ilmeisesti myöskään hänen juhlavieraillaan.

Brittilehti The Sunin mukaan Jennerin hulppeissa syntymäpäiväjuhlissa oli paikalla noin sata julkkisvierasta, mutta maskit loistivat naamiaisissa poissaolollaan koronaviruspandemiaan liittyvistä suosituksista huolimatta.

Jenner saikin sekä vanhempaan että uudempaan Instagram-julkaisuunsa liudan tulikivenkatkuisia kommentteja, joissa häntä ja hänen perhettään syytetään piittaamattomuudesta.

– Me olemme keskellä kansallista kriisiä ja sinä vain lyöt lisää vettä myllyyn, eräs kirjoitti suivaantuneena.

– Nyt sinä neuvot, kuinka meidän pitäisi toimia? Ilmeisesti meidän kaikkien tulisi pitää jättimäisiä bileitä niin ikään, toinen sivalsi.

– Missä maskisi on? kolmas kyseli.

– Käytä maskia ja lopeta juhlien järjestämien, neljännen neuvo kuului.

The Sunin lähteen mukaan juhlat järjestettiin West Hollywoodissa sijaitsevassa ylellisessä hotellissa ja Kardashian-Jennerin klaani oli hyvinkin tietoinen siitä, että päätös juhlia aiheuttaisi kritiikkiä. Tämän vuoksi vieraita oli alun perin kielletty julkaisemasta mitään juhliin liittyvää sosiaalisessa mediassa.

– He päättivät järjestää synttärit ja pitää hauskaa. Vieraita käskettiin olemaan julkaisematta sosiaalisessa mediassa kuvia, jotta juhlista ei nousisi rähäkkää, mutta tietysti niin kuitenkin kävi, lehdelle kerrottiin sisäpiiristä.

Kris (Jenner) ja koko perhe olivat tietoisia Los Angelesin koronasuosituksista ja päättivät rikkoa niitä, lisäsi vielä lähde, joka kertoi itse olleensa paikalla.

Joidenkin tietojen mukaan juhlien henkilökunta ei kokenut oloaan turvalliseksi tai mukavaksi.

Kardashianit joutuivat hiljattain myös toisen kohun kohteeksi, kun lokakuussa 40 vuotta täyttänyt isosisko Kim Kardashian West lennätti perheen ja lähimpiä ystäviään yksityissaarelle juhlimaan nelikymppisiään matkustuskielloista huolimatta.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja