Kim Kardashian muuntautui uskomattoman kauniiksi alusvaatemalliksi – katso kuvat!

Tosi-tv-tähti Kim Kardashian poseeraa uskomattoman kauniina tuoreen ranskalaisen muotijulkaisun, Factice-lehden sivuilla näyttävissä alusvaatteissa.

Kim Kardashian, 32, sonnustautui toinen toistaan näyttävämpiin alusasuihin ranskalaisen muotilehden kuvia varten ja lopputuloksena syntyi sarja upeita otoksia kurvikkaasta kaunottaresta.

Kardashian poseeraa tuoreissa otoksissa entisaikojen Hollywood-glamouria henkivässä ympäristössä äärimmäisen naisellisissa alusvaatteissa: tähti nähdään niin sukkanauhoissa kuin seksikkäissä korseteissakin. Erityisen näyttäviä kuvista tekevät huolella mietityt kontrastit: tummahiuksinen kaunotar vaaleissa alusvaatteissa on huomiota herättävä näky ja tästä yhdistelmästä voisi jokainen nainen ottaa mallia näyttääkseen entistä upeammalta!

Naisellisten muotojen ylistäjänä tunnettu muodokas Kardashian esittelee kuvissa upeaa vartaloaan rohkeammin kuin koskaan aiemmin. Vaikka Kim on totuttu näkemään mitä tyköistuvammissa asuissa, ei hän ole tätä ennen vielä kertaakaan esitellyt yhtä paljon paljasta pintaa.

Lue myös:

AVA

Kuvat: FacticeMagazine.com / Splash News

Lue myös:

    Uusimmat