GoGreen Kikherneet sopivat mitä mainioimmin patoihin ja salaatteihin sekä tietenkin myös hummukseen ja falafeliin.
+ Avainreikämerkki
+ Runsaasti proteiinia
+ Runsaskuituinen
Ravintosisältö per 100 g:
Energiaa 1470 kJ/ 325 kcal
Proteiinia 20 g
Hiilihydraattia 51 g
josta sokereita 4,5 g
Rasvaa 5 g
josta tyydyttynyttä 0,5 g
Ravintokuitua 10 g
Natriumia 26 mg
Rautaa 6,9 mg (49%*)
Fosforia 331 mg (47*)
* % päivän saantisuosituksesta
Keitä kikherneet näin:
Laske 2 dl vettä per 1 dl herneitä.
1. Huuhdo herneet
2. Liota kylmässä vedessä, noin 8 tuntia.
3. Vaihda herneisiin raikas vesi, lisää hyppysellinen suolaa kiehuviin herneisiin ja anna kiehua hiljalleen kannen alla n. yksi tunti.
Artikkelin tarjoaa: GoGreen