Kikherneet (kuivat)

GoGreen Kikherneet sopivat mitä mainioimmin patoihin ja salaatteihin sekä tietenkin myös hummukseen ja falafeliin.

+ Avainreikämerkki

+ Runsaasti proteiinia

+ Runsaskuituinen

Ravintosisältö per 100 g:

Energiaa 1470 kJ/ 325 kcal
Proteiinia 20 g
Hiilihydraattia 51 g
josta sokereita 4,5 g
Rasvaa 5 g
josta tyydyttynyttä 0,5 g
Ravintokuitua 10 g
Natriumia 26 mg
Rautaa 6,9 mg (49%*)
Fosforia 331 mg (47*)
* % päivän saantisuosituksesta

Keitä kikherneet näin:

Laske 2 dl vettä per 1 dl herneitä.

1. Huuhdo herneet

2. Liota kylmässä vedessä, noin 8 tuntia.

3. Vaihda herneisiin raikas vesi, lisää hyppysellinen suolaa kiehuviin herneisiin ja anna kiehua hiljalleen kannen alla n. yksi tunti.

Artikkelin tarjoaa: GoGreen

Lue myös:

    Uusimmat