Kiinnostaisiko yö museossa? Airbnb tarjoaa mahdollisuuden yöpyä Louvressa

1:03
Suomalaishotellissa on vain aikuisille varattu kerros.

Majoituspalvelu Airbnb:n kautta voi päästä yöpymään maailmankuulussa Louvren taidemuseossa. Erikoisemmasta hotelliyöstä uutisoi muun muassa This Is Insider -sivusto.

Airbnb-majoituspalvelu tarjoaa kahdelle kävijälle mahdollisuuden yöpyä Louvren legendaarisessa lasipyramidissa 30. huhtikuuta.

Tempaus järjestetään pyramidin 30. vuotissyntymäpäivän kunniaksi. This Is Insider -sivuston mukaan kyseessä on ensimmäinen kerta, kun ihmisillä on mahdollisuus yöpyä maailmankuulussa taidemuseossa.

Museokierros, illallinen ja konsertti

Voittaja ja hänen valitsemansa vieras pääsevät yöpymään lasikaton alle yöksi. Pyramidista tehdään makuuhuone.

Lisäksi voittajille on luvassa mielenkiintoista ohjelmaa taidemuseossa. He saavat yksityisen museokierroksen oppaan kanssa. Vieraat pääsevät rentoutumaan aperitiivien äärellä Mona Lisa -taulun eteen asetetuilla sohvilla vinyylilevyjä kuunnellen. Heille on luvassa myös illallinen Milon Venus -patsaan äärellä ja he saavat nauttia akustisesta konsertista Napoleon Hallissa. Pyramidissa nukutun yön jälkeen vieraat saavat nauttia herkullisesta aamiaisesta.

Parhaat perustelut palkitaan

Vieraaksi pääsee menemällä Airbnb:n sivuille viimeistään 12. huhtikuuta ja vastaamalla kysymykseen siitä, miksi juuri sinä olisit täydellinen vieras Mona Lisalle.

Mikäli onni ei osu kohdalle, ei huolta. Airbnb järjestää toukokuusta alkaen varattavissa olevia elämysmatkoja Louvressa. Tempaus kestää tämän vuoden loppuun.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja