Haluatko lomalle kauas kaikesta? Nyt on tarjolla lähes ilmainen majoitus yhdessä maailman syrjäisimmistä kylistä – 800 kilometriä lähimpään kaupunkiin

Hotellienvaraussivusto maksaa 99 prosenttia majoituksen hinnasta niille asiakkaille, jotka haluavat lähteä ensi maaliskuussa matkalle Grönlantiin, todella syrjäiseen kylään. Aiheesta uutisoi muun muassa Travel + Leisure.

Haluatko päästä rauhoittumaan kauas kaikesta ensi vuonna, tarkemmin sanottuna maaliskuussa? Jos vastaus on kyllä, se voi olla mahdollista nyt lähes ilmaiseksi.

Hotels.com-varaussivusto tarjoaa nimittäin lähes ilmaista majoitusta halukkaille yhdessä maailman syrjäisimmistä hotelleista.

Tämä syrjäinen hotelli löytyy Grönlannista, kylästä nimeltä Ittoqqortoormiit. Kylä sijaitsee Tanskansalmen ja Grönlanninmeren rannalla, jäävuorten ympäröimänä.

Ja pienestä ja syrjäisestä paikasta on totisesti kyse, sillä kylässä asuu vain noin 450 ihmistä ja lähimpään kaupunkiin on lähes 800 kilometriä matkaa.

Katso alla olevalta videolta, miltä Ittoqqortoormiitissa näyttää ja mitä erikoisuuksia kylästä oikein löytyy! (Artikkeli jatkuu videon alla.)


Hotels.com-sivusto maksaa nyt 99 prosenttia yöpymisen hinnasta halukkaille majoittujille Guest House -hotellissa, Ittoqqortoormiitissa maaliskuun ajan. Tarjous on voimassa 31. joulukuuta asti.

Revontulia, rekiajeluita ja jääkarhuja

Pienessä hotellissa on yhteensä vain seitsemän huonetta, mutta harva tuleekaan Ittoqqortoormiitiin vain hotellin takia. Mielenkiintoisimmat kohteet löytyvät ulkoa.

Ittoqqortoormiitissa pääsee halutessaan muun muassa rekikoirien vetämälle ajelulle, melomaan Pohjoiselle jäämerelle ja maailman suurimpaan ja pohjoisimpaan kansallispuistoon, Koillis-Grönlannin kansallispuistoon.

Myös revontulien näkeminen on mahdollista, samoin kuin jääkarhujen ja muiden pohjoisen villieläinten.

Kasvissyöjille kohde ei välttämättä kuitenkaan ehkä ole oikea, sillä asukkaat saavat ruokansa lähinnä vain kalastamalla ja metsästämällä. Ruokapöydässä on tarjolla esimerkiksi valasta ja jääkarhua.

Matka paikan päälle ei ole helppo

Hotels.comin puheenjohtaja Adam Jay sanoo, että Grönlannista voi löytää juuri niitä palkitsevia kerran elämässä kokemuksia, joita monet matkailijat nykypäivänä etsivät.

Vaikka Hotels.com maksaakin majoituksen lähes kokonaisuudessaan, pitää vierailijoiden maksaa itse matkat syrjäiseen kohteeseen – eikä kohteen saavuttaminen vaikuta aivan yksinkertaiselta.

Varaussivuston mukaan Ittoqqortoormiitiin pääsemiseksi tarvitaan Lontoosta kaksi lentoa lentokoneessa ja yksi helikopterissa. Loppumatka suoritetaan moottorikelkan "epätasaisessa" kyydissä.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja