Kiekkotoimittajat rajussa kaksintaistossa Pyöreässä pöydässä

Hockey Nightin Pyöreässä pöydässä käytiin poikkeuksellisen kiivassanainen kaksintaistelu.

Veikkaajan toimituspäällikkö Vesa Rantanen ja Urheilulehden jääkiekkoanalyytikko Petteri Sihvonen olivat yhtä mieltä lähinnä vain yhdestä asiasta: Leijonien ykkösmaalivahdin paikan ansaitsisi Pekka Rinne, jos MM-kisat pelattaisiin nyt.

Kovimman pelaajaväittelyn synnyttivät puolustaja Joni Pitkäsen ja hyökkääjä Teemu Selänteen nimet.

- Selänne on Suomen paras maalintekijä kautta historian. Jos Suomi haluaa voittaa maailmanmestaruuden ja ratkaisupelissä jatkoajalla tulee ylivoima, tässä maassa on tasan yksi pelaaja, joka sinne pitää saada. Se pelaaja on Teemu Selänne, Rantanen sanoi.

Sihvonen taas jättäisi Selänteen armotta Jukka Jalosen joukkueen ulkopuolelle.

- Jos halutaan maailmanmestaruus ja pelata Meidän peliä, pelikirjajääkiekkoa, niin siellä yksi laituri pomppii miten sattuu ja lyö koko pakan sekaisin. Minä näen Selänteessä huomattavasti enemmän uhkakuvia kuin mahdollisuuksia, Sihvonen totesi.

Virallisen keskustelun jälkeen Rantanen ja Sihvonen kävivät suusanallisesti vieläkin ankarammin toistensa kimppuun. Kiekkotoimittajien nokittelussa mentiin välillä jopa henkilökohtaisuuksiin.

Katso Rantasen ja Sihvosen välinen sanailu oheisesta videokoosteesta.

Hockey Night -ohjelma on nähtävissä kokonaisuudessaan CANAL+ Urheilulla aina perjantaisin kello 21.00 ja pikauusintana kello 22.45.

Lue myös:

    Uusimmat