Khloé Kardashiania syytettiin rahan tuhlaamisesta – vastasi kritiikkiin napakasti

Khloé Kardashianin lapselleen antama kallis lahja ei ilahduttanut kaikkia faneja.

Tosi-tv-tähti Khloé Kardashian ei epäröi hemmotella vuoden ikäistä tytärtään True Thompsonia. Kardashian järjesti tyttärelleen keväällä hulppeat syntymäpäiväjuhlat, joissa pienokainen pääsi esimerkiksi ratsastamaan yksisarviseksi naamioidulla ponilla. Koristeissakaan ei säästelty.

Kardashian ostelee tyttärelleen myös upeita lahjoja. Hän julkaisi Instagram-tilillään videon, jossa True istuu vaaleanpunaisessa kimaltavassa leikkiautossa. Autosta kuuluu musiikkia, ja kikattava True vaikuttaa pitävän uudesta lelustaan.

– Minulla on niin hauskaa hänen kanssaan, Kardashian kirjoittaa videon yhteydessä sydänten kera.

Luksusautoja lapsille myyvän sivuston mukaan kyseinen Bentley GT -merkkinen auto maksaa vähintään 2000 dollaria eli noin 1700 euroa.

Suloinen video ei kuitenkaan ole sulattanut kaikkien sydämiä. Eräs fani moitti Kardashiania tuhlaamisesta turhaan materialismiin. 

– Hienoa, taas yksi Kardashian Bentleyssa. Te olette niin tietämättömiä siitä, miltä yletön tuhlaamisenne näyttää muulle maailmalle. Rakastin perheenne tarinaa, mutta en enää kestä katsoa, kuinka tuhlaatte kaikki rahanne turhaan materialismiin. Se on niin surullista, kommentoija tylytti.

Kardashian ei jäänyt sanattomaksi kritiikin edessä, vaan vastasi kommentoijalle napakasti. 

– Ööh, tiedät kai, ettei tämä ole oikea Bentley? Se on lelu. Ei ole mitään syytä tulla surulliseksi vauvasta leluautossa.  

Kommentoija jatkoi keskustelua muistuttamalla Kardashiania siitä, millainen vaikutus hänellä on moniin ihmisiin. Kardashian vastasi, ettei ajattele, että hänen perheensä vain tuhlaa rahaa turhuuksiin. 

– Voin sanoa, että pystyn katsomaan peiliin ja nukkumaan yöni hyvin. Voin tehdä niin, koska tiedän olevani hyvä ihminen ja elämässä tärkeintä on tasapaino. Kyllä, valitsen hemmotella tytärtäni rakkaudella ja myös tavaroilla, hän kirjoitti. 

– Me kaikki teemme paljon töitä ja voimme käyttää rahamme valitsemallamme tavalla. 

Lue myös:

    Uusimmat