Khloé Kardashian paljastaa – suuren surun kokenut Tristan Thompson muutti hänen luokseen: "Olen tarpeeksi vahva ja rohkea ollakseni tukena"

Tristanin pettämiskohu selviää siskoksille 0:40
Tristanin pettämiskuvio selvisi Kardashianeille Keeping Up With The Kardashians -sarjassa

Khloé Kardashian kertoi avanneensa ovensa Tristan Thompsonille ja tämän 16-vuotiaalle veljelle Amarille.

Seurapiiritähti Khloé Kardashian avasi ovensa jälleen koripalloilija Tristan Thompsonille. He saivat viime kesänä pojan sijaissynnyttäjän kautta. Tatum-niminen poika on tällä hetkellä 11 kuukautta. Lisäksi heillä on yhteinen, 5-vuotias tytär, True

Khloé Kardashian ja Tristan Thompson erosivat pettämiskohun saattelemana vuonna 2018. Pari on ollut sen jälkeen on-off-suhteessa, mutta suhteen uudelleen rakentaminen on aina kaatunut Thompsonin pettämiseen. 

Viimeinen niitti kaksikon suhteelle oli, kun paljastui, että Thompson sai vauvan fitnessmalli Maralee Nicholsin kanssa. Nicholsin ja Thompsonin vauva sai alkunsa maaliskuussa 2021, jolloin mies oli vielä yhdessä Kardashianin kanssa.

Khloé Kardashian paljasti 27. heinäkuuta ilmestyneessä jaksossa, että hänen exänsä ja tämän 16-vuotias veljensä Amari muuttivat hänen luokseen heidän äitinsä kuoleman jälkeen tammikuussa.

– Olen kiitollinen siitä, että olen tarpeeksi vahva ja rohkea ollakseni tukena jollekin toiselle, jolla ei ole muuta tukia juuri nyt, Khloé sanoi. 

Thompsonin äiti kuoli äkillisesti sydänkohtaukseen 53-vuotiaana. Äidin kuoleman myötä Thompsonista tuli hänen 16-vuotiaan veljensä virallinen huoltaja. 

– Amari on 16-vuotias ja hän on vakavasti vammainen, Khloé kertoo jaksossa.

Äidin kuoleman lisäksi Tristan Thompson ja hänen veljensä Amari kohtasivat toisenkin vastoinkäymisen, kun selvisi, että heidän remontissa ollut talonsa on muuttunut rankkasateiden vuoksi asuinkelvottomaksi. 

– Sen vuoksi Tristan ja Amari oleskelevat kotonani sen aikaa, kunnes heidän kotinsa saadaan taas kuntoon, Khloé kertoo. 

Lähde: E!News

Lue myös:

    Uusimmat