Kevin Spacey kummastuttaa käytöksellään – julkaisi puistattavan videon ja antoi valokuvaajalle oudon lahjan

Kevin Spaceyn uutuuselokuvalla surkea avausviikonloppu 2:00
VIDEO: Kevin Spaceyn uutuuselokuva floppasi.

Näyttelijä Kevin Spacey otti yllättäen yhteyden häntä kadulla kuvanneisiin valokuvaajiin.

Lukuisien ahdistelusyytösten vuoksi House of Cards -sarjasta potkut saanut Kevin Spacey hämmensi häntä kuvanneita paparazzeja viikonloppuna.

Spacey kuvattiin Baltimoren kaupungissa, jossa hän majailee odottamassa ensi viikon oikeudenkäyntiään Massachusettsin osavaltiossa. Spaceyta syytetään 18-vuotiaan ahdistelusta, hän oli syytteen mukaan tarttunut uhria sukupuolielimestä baarissa Nantucketin saarella.

Matalaa profiilia pitävä Spcaey päätti viikonloppuna tempaista häntä seuranneen paparazzin kustannuksella. TMZ-sivuston julkaisemalla videolla Spacey kävelee paparazzin luo ja antaa tälle yllättäen lahjaksi pitsaa.

– Tämä ei ole iso vaiva, arvostan työtäsi. Pysy lämpimänä ja hyvää uutta vuotta, Spacey sanoo hämmentyneelle paparazzille ja poistuu autolleen.

Toinen kuvaaja seuraa Spaceyta koittaen saada miestä kertomaan, aikooko hän saapua ensi viikon oikeudenkäyntiin paikalle, mutta Spacey sulkee autonsa oven ja poistuu paikalta vastaamatta.

Pitsaepisodi tapahtui vain muutama päivä sen jälkeen, kun Spacey oli julkaissut itsestään hämmentävän videon koko maailman nähtäväksi. Videolla Spacey esittää House of Cards -hahmo Frank Underwoodia ja puhuu suoraan katsojalle, kuten hän useaan otteeseen sarjassa teki.

Videolla Spacey näyttää viittaavan häntä koskeviin ahdistelusyytöksiin epäsuorasti. Jouluaattona julkaistu video on kerännyt vajaassa viikossa lähes yhdeksän miljoonaa näyttökertaa YouTube-palvelussa. Useat videon kommentit pitävät Spaceyn tempausta puistattavana ja outona, kun taas osa ihailee Spaceyn näyttelijäntaitoja ja haluaa miehen palaavan ammattiinsa.

Lukuisat ahdistelusyytökset suistivat pois julkisuudesta

Spaceyn alamäki alkoi vuoden 2017 keväällä, kun näyttleijä Anthony Rappkertoi Spaceyn ahdistelleen häntä 1980-luvulla, kun hän oli vasta teini-ikäinen. Tätä seurasivat lukuisat syytökset, elokuvaohjaaja Tony Montanan mukaan Spacey kouri häntä baarissa vuonna 2003. Meksikolaisnäyttelijä Roberto Cavazos väitti Spaceyn ahdistelleen häntä, kun Spacey oli Lontoolaisen teatterin taiteellinen johtaja vuosina 2005-2015. Cavazosin mukaan Spacey saalisti nuoria miesnäyttelijöitä.

Syytökset johtivat koviin otteisiin Spaceyn kanssa yhteistyötä tehneiden tahojen toimesta. Ensin Netflix keskeytti kuudennen House of Cards -kauden kuvaukset kokonaan ja antoi potkut Spaceylle. Samalla ohjaaja Ridley Scott korvasi Spaceyn Christopher Plummerilla elokuvassa All the Money in the World, joka oli käytännössä valmis ahdistelukohun tultua julkisuuteen. Plummer saavutti lopulta Spaceyn korvanneella roolillaan Oscar-ehdokkuuden.

Spacey nähtiin kohun jälkeen ainakin yhdessä elokuvaroolissa. Billionaire Boys Club -elokuvassa oli Spaceyn lisäksi lukuisia nimekkäitä näyttelijöitä, kuten Kingsman-tähti Taron Egerton ja Baby Driver -elokuvassa hurmannut Ansel Elgort. Billionaire Boys Club kuitenkin floppasi täysin ja tuotti ensi-iltanaan Yhdysvalloissa vain 126 USA:n dollaria eli noin 110 euroa.

Lähde: TMZ

Lue myös:

    Uusimmat