Kesyttikö venäläismalli lopullisesti Portugalin tähden?

Portugalin tähtifutaaja Cristiano Ronaldo on tunnettu pelimies myös kentän ulkopuolella.

Ronaldo on kihloissa venäläisen mallin, Irina Shaykin kanssa. Ennen nykyistä suhdettaan pallotaiturin kainalossa on nähty useita kaunottaria. Noin viisi vuotta sitten Ronaldo erosi malli Gemma Atkinsonista, jonka jälkeen hän tapaili Portugalin Idols-kisaan osallistunutta Luciana Abreuta.

Vuonna 2008 Ronaldo tapasi yökerhossa rohkeissa kuvissa esiintyneen apuhoitaja Nereida Gallardon, mutta heidän tiet erosi viiden kuukauden seurustelun jälkeen. Erouutisen jälkeen Ronaldon kainaloon lyöttäytyi kaikkien aikojen seurapiiriprinsessa Paris Hilton. Futistähti ei tästä innostunut, vaan löysi rinnalleen italialaismalli Letizia Filippin.

Seuraavaksi Ronaldon heilaksi ilmoittautui malli Niki Ghazian, joka paljasti The News Of The World -lehdelle yksityiskohtia parin yhteisistä sänkysessioista. Myöhemmin Ronaldon siirryttyä Espanjaan pelaamaan, lämpeni välit Paris Hiltonin kanssa uudelleen, mutta suhde ei ottanut tuulta purjeisiin.

Kaksi vuotta sitten jalkapallon MM-kisojen alla Ronaldon ja Shaykin suhde tuli julkisuuteen, kun he lomailivat yhdessä Korsikalla. Vaikuttaa siltä, että venäläismalli on pystynyt kesyttämään palloilijan. Edes paljastus Ronaldon aviottomasta lapsesta ei horjuttanut pariskunnan suhdetta. Ronaldon ja Shaykin on arveltu avioituvan EM-kisojen jälkeen.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat