Keskustelupalstan kirjoitus herättää hämmästystä: Nainen väittää, että hänen miehellään on 47 lasta suhteen ulkopuolella

4:22
Eroon päädytään noin 10 avioliittovuoden jälkeen – miksi?

Nainen väittää saanensa tietää 8 avioliittovuoden jälkeen, että hänen miehellään on lukuisia lapsia avioliiton ulkopuolella, kertoo muun muassa Insider-sivusto.

Eräs brittinainen kertoo kokeneensa elämänsä järkytyksen, kun hän sai selville, että hänen miehellään on yhteensä 47 lasta avioliiton ulkopuolella. Hitiksi ympäri maailman noussut kirjoitus julkaistiin nimimerkin suojin äärimmäisen suositulla Reddit-keskustelupalstalla.

Kirjoituksen mukaan pariskunta on ollut naimissa 8 vuoden ajan, ja heillä on yksi yhteinen lapsi. Mies oli tehnyt naiselle selväksi jo heidän tapailuvaiheensa aikana, että hän on luovuttanut spermaa auttaakseen niitä naisia ja miehiä, jotka tarvitsevat terveitä siittiösoluja saadakseen lapsia.

Nainen oli kuitenkin luullut, että mies oli luovuttanut spermaa vain sen verran, että hänellä saattaisi olla pari jälkeläistä jossain päin maailmaa – ei 47 lasta!

– Kysyin häneltä asiasta viime viikolla ja hän kertoi, että hedelmällisyysklinikan päivitetty luku on 47 – herran jumala, nainen lataa.

Lapsilla on oikeus saada tietoja isästään

Nainen kuitenkin toteaa, että syy on yksinomaan hänen. Naisen olisi pitänyt tajuta aikoinaan kysyä, montako lasta miehen luovutuksen kautta oli onnistuttu saattamaan maailmaan.

Häntä ei kuitenkaan nuorempana kiinnostanut kuulla toimenpiteestä tai sen jälkimainingeista mitään – nuori ja tyhmä, kun hän oli.

Nyt tilanne on tyystin toinen, sillä nainen ei saa mielestään kaikkia niitä ongelmia, joita tilanne tuo tullessaan vuosien päästä.

– Kaikki lapset ovat laillisesti oikeutettuja saamaan tiedot isästään täyttäessään 18, nainen vaikeroi.

Mies oli siis spermanluovutuksen yhteydessä antanut suostumuksensa siihen, että hänet voidaan vahvistaa hedelmöityshoidon tuloksena syntyneen lapsen isäksi.

Nainen haluaa avioeron – somessa ei myötätuntoa herunut: "On sanomattakin selvää, että olet mulkku"

Koska ajatus noin 50 lapsesta tuntui liian raskaalta taakalta, nainen haluaa erota miehestään. Hän pohtikin Reddit-palveluun kirjoittamassa avauksessaan, onko hän "täysi mulkku", jos hän ottaa eron.

Reddit-käyttäjät suhtautuivat tilanteeseen hyvin ristiriitaisesti. Pääasiassa naisen reaktiota pidettiin naurettavana, säälittävänä ja erittäin itsekkäänä.

Osa kommentoijista ei täysin ymmärtänyt, miten tieto 47 lapsesta muuttaisi avioparin parisuhdetta. Nainenhan tiesi miehensä spermanluovutuksesta jo suhteen alkuvaiheessa, eikä se vielä tuolloin ollut minkäänlainen ongelma.

Eräs kommentoijista muistuttaa, ettei mies ole harrastanut kenenkään kanssa seksiä, vaan sperma on luovutettu siksi, että sillä on voitu auttaa muita perustamaan haaveilemansa perheen.

Toiset käyttäjistä myös pohtivat, miten avioero muuttaisi tilannetta mitenkään. Pariskunnan yhteisellä lapsella on joka tapauksessa 47 sisarpuolta, oli pariskunta yhdessä tai ei.

– On sanomattakin selvää, että olet mulkku. Vaikka tiesit hänen spermanluovutuksestaan, menit hänen kanssaan naimisiin. Mikä on oikeasti syy haluusi erota, yksi kommentoijista kyseenalaisti.

Kenties parin avioliitto rakoili joistain muista syistä ja nainen katsoi, että spermanluovutus olisi vain ponnahduslauta avioeron vireille laittamiseksi? 

Lue kaikki uusimmat lifestyle-aiheiset artikkelit!

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja