Hyppää pääsisältöön
TuoreimmatLiigaSääRikosPolitiikkaAsian ytimessä.doc
Uutiset
KotimaaUlkomaatRikosPolitiikkaTalousMielipiteetSää
Urheilu
LiigaMM-ralliJääkiekon MM-kisatJääkiekkoF1JalkapalloYleisurheilu
Viihde
SeurapiiritTV-ohjelmatElokuvatKuninkaallisetMusiikkiSalatut elämät
Lifestyle
RuokaTerveys ja hyvinvointiSeksi ja parisuhdeAutotHoroskooppi
Makuja
ReseptitRuokauutiset
Videot
MTV Uutiset LiveUusimmat
Tv-opas
Muistilista
  • MTV UutisetKonepajankuja 7
    00510 Helsinki
  • Uutistoimituksen päivystys010 300 5400
  • Uutisvinkkiuutiset@mtv.fi
  • WhatsApp040 578 5504
Sisällöt
  • Tomi Einonen
    Vastaava päätoimittaja
  • Ilkka Ahtiainen
    Uutispäätoimittaja
  • Mona Haapsaari
    Toimituspäällikkö
  • Teemu Niikko
    Toimituspäällikkö, urheilu
Liiketoiminta
  • Iina Eloranta
    VP, Channels and Digital Consumption
SuomiAreena
  • Jeremias Kontio
    Vastaava tuottaja
Muut palvelut
  • MTV Katsomo
  • SuomiAreena
Asiakaspalvelu
  • MTV Uutiset -palaute
  • MTV Katsomon asiakaspalvelu
  • Tietoa yhtiöstä
  • Avoimet työpaikat
  • Mainosta MTV:ssä
  • Tietosuojalauseke
  • Käyttöehdot
EtusivuVideotTuoreimmatLuetuimmatOdota

Kesäkeitto tuo mieleen kesäisiä muistoja – nappaa talteen herkullinen resepti!

Kesäkeitto on kevyt kasvisruoka.
Kesäkeitto on kevyt kasvisruoka.
Julkaistu 19.12.2018 16:09
Toimittajan kuva

Ida-Annika Niva

ida-annika.niva@mtv.fi

Makumuistoja-ruokaohjelmassa kokataan kesäkeittoa.

Makumuistoja-ohjelmassa Jenni Kokander ja Kari Lumikero matkustavat Hankoon ja valmistavat Katjan kanssa kesäisen keiton.

LUE MYÖS: Tee itse karjalanpiirakoita – poimi herkullinen resepti!

Katjan kesäinen keitto (Snålsoppa)

2 l vettä
1 l maitoa
3-4 pientä naurista
2 rkl voita
1 rkl jauhoja
2 rkl hienoksi leikattua persiljaa
¼ l pieniä porkkanoita
½-3/4 l herneitä
vähän kukkakaalia
12 pientä perunaa
1 rkl sokeria
1rkl suolaa
1 keltuainen
1 dl kermaa

Perkaa vihannekset, leikkaa nauriit pieniksi kuutioiksi ja porkkanat poikittain ohuiksi viipaleiksi.

Kiehauta vesi, pane herneet, nauriit ja porkkanat sekaan ja anna kiehua 15 minuuttia. Lisää sitten kukkakaali, perunat, sokeri ja ruokalusikallinen voita.

Sekoita jauhot maitoon ja kaada keiton sekaan hieman ennen kuin kasvikset ovat pehmenneet.

Anna keiton kiehahtaa, lisää persilja, suola ja ruokalusikallinen voita ja suurusta munalla ja kermalla.

Makumuistoja MTV3-kanavalla keskiviikkoisin klo 20.

Lisää aiheesta:

MasterChef: Mustikkainen lohi – Petran reseptiMasterChef: Kukkakaalia kolmella tapaa ja oliivia – Tiian reseptiKoko Suomi leipoo: Inkan Voi kana! -piirasetPoimi puolukat talteen: Leivo herkullinen puolukkatorttu!Paluu menneisyyteen: Näin valmistat perinteisen omenatortunKokonainen hauki ”kesäkeitto”
MakumuistojaJenni KokanderKesäTV-ohjelmat

Tuoreimmat aiheesta

Makumuistoja
  • 17.01.201915:49
    TV-ohjelmat

    Herkullinen puuro syntyy hauduttamalla – kokeile ruispuolukkapuuroa!

  • 09.01.201911:00
    TV-ohjelmat

    Tämä jälkiruoka sopii koko perheelle – poimi talteen helppo ja herkullinen resepti!

  • 02.01.201913:53
    TV-ohjelmat

    Joko olet kokeillut tätä perinneherkkua? Näin valmistuu Inkoon puuro!

  • 12.12.201821:09
    Saimi Hoyer

    Saimi Hoyer hehkuttaa sienestystä: ”Parasta, mitä ihminen voi tuntea”

  • 12.12.201819:15
    Ruoka

    Helppo arkiruokaresepti – näin kesäkurpitsaa kannattaa hyödyntää!