Kerttu Rissanen paljastaa somessa: "Jännää asua pitkästä aikaa yksin"

Kerttu Rissanen ja Sami Uotila esittelevät yhteisen kotinsa – asunnossa asuu myös kaksi teiniä 1:24
Katso myös: Kerttu Rissanen ja Sami Uotila esittelevät yhteisen kotinsa Yökylässä Maria Veitola -ohjelmassa

Kerttu Rissanen kertoo Instagram-tilillään muuttaneensa yksin. 

Kuntovalmentaja ja ex-Salkkarit-tähti Kerttu Rissanen kertoo Instagramissa muuttaneensa. Hän julkaisi maanantaina 3. kesäkuuta runsaasti videoita Instagram-tililleen muuttopäivästään. 

Muutin tänään omaan asuntoon Punavuoreen! Jännää asua pitkästä aikaa yksin, mutta odotan jo kesää uusilla hoodeilla, hän kirjoittaa tilillään muuttofirman kanssa tehdyn kaupallisen videon yhteydessä. 

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen täältä

Rissanen paljasti viime viikolla sometilillään olevansa muuttopuuhissa. 

– Tämä viikko on aivan kaaosta! Lisää aiheesta huomenna ja ensi viikolla, jos jotakuta kiinnostaa, Rissanen kirjoitti tarinapostauksessaan.

Tarina-postauksessaan Rissasen kuvasi hänen ja Salkkarit-tähti Sami Uotilan yhteisen kodin makuuhuonetta, jonka lattia on täynnä vaatteita ja tavaroita.

Rissanen ja Uotila esittelivät yhteisen, Helsingin keskustassa sijaitsevan vuokra-asuntonsa Yökylässä Maria Veitola -ohjelmassa alkuvuonna 2023. He kertoivat ohjelmassa, että asunnossa asuu heidän lisäkseen Uotilan kaksi teini-ikäistä lasta. 

– Kepa (Kerttu) on tällä hetkellä 26-vuotias. Sen vuoksi oli fiksua katsoa, miten tämä kuvio toimii. Tämä kämppä on vähän kuin testeri. Kun itse olin parikymppinen ja joku nainen olisi sanonut minulle, että hei muutatko minun ja lasteni kanssa saman katon alle, niin olisin saattanut ampua itseni, Uotila kertoi jaksossa. 

Uotila ja Rissanen olivat asuneet ohjelman kuvausten aikaan yhdessä parin vuoden ajan.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

Lue myös:

    Uusimmat