Kermavaahdon kestävyys

Olisin tiedustellut onko mitään niksiä kerman paremaan ryhdissä pysymiseen pursotuksen jälkeen.Olen kokeilut kylmät kermat sun muut. Haluaisin että se olisi siisti ja ei lösähtäisi hetken kuluttua pöytääntuonnin jälkeen, varsinkaan hyla kerma. Kiitos etukäteen. Terveisin Margit

Hei Margit!

Suosittelen lisäämään (Hyla) maitorahkaa (250 g tlk) (Hyla)kuohukermaan tai Floran vastaavaan vaahtoutuvaan kermaan (2-2½ dl tlk) eli puolet rahkaa ja puolet kermaa, niin kestää paremmin. Samalla on puolet vähemmän rasvaa :)

Ystävällisin terveisin Arja Savela

Lukijan vinkki:
Haluaisin antaa loistavan niksin ja vinkin, miten kermavaahdon kestävyys pursotuksessa lisääntyy. Kermaan lisätään tomusokeria, ei hienoa sokeria. Pursotuksesta tulee näin paremman näköistä ja kestävää. Tomusokeria ei tarvitse laittaa yhtä paljon kuin hienoa sokeria ja tottakai voi maustaa vaniljasokerilla.
Kiitos vinkistä Anulle!

Lue myös:

    Uusimmat