Kelly Osbourne näyttäytyi Golden Globe -gaalassa kauniimpana kuin koskaan – katso kuvat!

Laulajana ja näyttelijänä tunnettu Kelly Osbourne häikäisi eilen järjestetyssä Golden Globe -gaalassa kauniimpana kuin koskaan aiemmin.

Tovi sitten rutkasti kiloja karistanut Kelly Osbourne, 28, on tehnyt hoikistumisensa myötä myös huomattavan tyylipäivityksen. Tähti näyttäytyikin arvostetussa gaalassa upeimmissa asukokonaisuuksissa, mitä hänen yllään on koskaan nähty.

Osbourne näyttäytyi punaisella matolla kermanvärisessä Zac Posenin olkaimettomassa iltapuvussa, jonka merenneito-helma leveni teatraalisesti lattiaa kohti. Minimalistisin yksityiskohdin täydennetty asu teki oikeutta Osbournen hoikalle figuurille ja erikoiselle hiusvärille. Persoonallisesta otteestaan tunnettu Osbourne oli vihrein Jacob & Co:n korvakoruin täydennetyssä asukokonaisuudessaan sekä itsensä näköinen että hurmaavan tyylikäs.

Illan edetessä Osbourne vaihtoi ylleen toisen vaalean mekon, jossa liikkuminen oli helpompaa. Myöhemmin laulajattaren yllä nähty asukokonaisuus oli niin ikään viimeistä piirtoa myöten huoliteltu.

Vaaleansininen harsomainen asu korosti Osbournen uutta, hurjasti entistä tyttömäisempää tyyliä hienostuneesti. Laulajan violetti hiusväri toimi tässäkin asukokonaisuudessa katseenvangitsijana.

Lue myös:

AVA

Kuvat: Getty Images

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja