Keikkajärjestäjä RH Entertainment hakeutui konkurssiin – tulevia tapahtumia Blind Channelin keikat ja Katri Helenan joulukiertue

50 Cent esiintyy tänään Seinäjoella – tällaisissa tunnelmissa fanit suuntaavat keikalle 11:28
RH Entertainment järjesti rap-artisti 50 Centin Suomen kiertueen marraskuussa. Näin fanit kertoivat tunnelmistaan Seinäjoella.

Keikkajärjestäjä RH Entertainment kertoo asiasta verkkosivuillaan.

Keikkajärjestäjä RH Entertainment on jättänyt käräjäoikeudelle 10. marraskuuta konkurssihakemuksen. Yritys kertoo asiasta verkkosivuillaan.

Yrityksen järjestämiä ja tulevia tapahtumia ovat muun muassa Katri Helenan joulukonserttikiertue, Raskasta Joulua 2022 -kiertue sekä Blind Channelin keikat. RH Entertainment järjesti rap-artisti 50 Centin Suomen kiertueen 1.–5. marraskuuta.

Blind Channelin laulaja Joel Hokka kommentoi asiaa Instagramissa tarinat-osiossa 10. marraskuuta. 

– Suomi: mitään ei ole peruttu. Infoa tulee pian. Pitäkää lippunne. Aiomme tehdä kaikkemme, että tämä tapahtuu. Lähes 10 tuhatta lippua on myyty keikoille. Olkaa kärsivällisiä, Hokka kirjoitti englanniksi Instagramiin.

Kesän 2022 festivaalien alhainen kannattavuus ja tästä muodostunut liikevaihto ajoivat RH Entertainmentin yrityssaneeraukseen, ja käräjäoikeus aloitti yrityksen saneerausmenettelyn 20. lokakuuta 2022.

– Yrityssaneeraukseen liittyi asioita, joita emme osanneet ennakoida. Jouduimme maksamaan niin hakemusvaiheessa kuin yrityssaneerausmenettelyn alettua kaikki laskumme käytännössä ennakkomaksuina. Samanaikaisesti tuleviin kassaeriin kohdistui huomattavia kuittauksia, jotka tyrehdyttivät kassavirran nopeasti ja kokonaan, kertoo toimitusjohtaja Riki Huhtala yrityksen verkkosivuilla.

– Vaikka syksyn tapahtumamyynti on onnistunut hyvin ja pääosin kannattavasti, niin tällä rahoitusmallilla on mahdotonta toimia ja jouduimme toteamaan, ettei toiminnan jatkolle ole mahdollisuuksia.

Tapahtumien kohtaloa selvitetään

Konkurssiin hakeutumisella ei tule olemaan verkkosivujen mukaan vaikutusta RH Entertainment Oy:n osaomistamien yhtiöiden toimintaan, vaan niiden toiminta jatkuu ennallaan.

Osana konkurssia selvitetään nopealla aikataulla mahdollisuutta tapahtumien pitämiseen, myymiseen ja siirtämiseen siten, että niin asiakkaille kuin yhteistyökumppaneille aiheutuva vahinko jäisi konkurssista huolimatta mahdollisimman pieneksi.

– Tämän päätöksen tekeminen on ollut erittäin raskasta ja vaikeaa. Olemme todella pahoillamme tästä aiheutuvasta vaivasta ja harmista asiakkaillemme, henkilökunnallemme, asiakkaillemme ja yhteistyökumppaneillemme, Huhtala kirjoittaa verkkosivuilla.

Juttua muokattu 10.11. klo 18.54: Lisätty Joel Hokan kommentti.

Lue myös:

    Uusimmat