50 Centin Seinäjoen keikan yleisömäärä puhuttaa Twitterissä: "Olivat varmaan lähteneet jo jatkoille"

Peräseinäjoelta 50 Centin keikalle – näin Seeti, Masa ja Silver tunnelmoivat yhdysvaltalaisräppärin keikkajonossa 2:24
Peräseinäjoelta 50 Centin keikalle – näin Seeti, Masa ja Silver tunnelmoivat yhdysvaltalaisräppärin keikkajonossa

Yhdysvaltalaisräppäri 50 Centin Seinäjoen keikan yleisömäärä on herättänyt keskustelua Twitterissä.

Palkittu yhdysvaltalaisräppäri 50 Cent vetää parhaillaan neljän keikan mittaista Suomen-kiertuetta, joka alkoi tiistaina 1. marraskuuta Seinäjoelta.

50 Centin Suomen-kiertueen järjestävän RH Entertainmentin toimitusjohtaja Riki Huhtalan mukaan marraskuisena tiistai-iltana järjestetty keikka veti Seinäjoki Areenalle arvioilta 1 500–2 000 henkilöä. Osa lipun ostaneista sai viime hetkellä sähköpostitse luvan tuoda tapahtumaan avecin.

Maailmantähden Seinäjoen keikalta napattu kuva on nyttemmin puhuttanut Twitterissä. Keskustelua on herättänyt etenkin vähäiseltä näyttävä yleisömäärä.

– Tässä kuva Seinäjoella olleesta 50 Centin keikalta, jossa kuulemma oli 1000–2000 katsojaa. Missä ne kuvasta puuttuvat n. 1500 on? yksi Twitter-käyttäjä kirjoittaa keikalta napatun kuvan kera. Kuvan on ottanut Ylen toimittaja Tuomo Mäenpää.

Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen tästä.

– Ihan kuin joku kouludisco, yksi kirjoittaa.

– Olivat varmaan lähteneet jo jatkoille, elikkäs In da Club, toinen heittää 50 Centin kappaleeseen viitaten.

– Oikeasti 50 Centillä noin vähän katsojia? Ei tainnut olla kannattava keikka, kolmas ounastelee.

Yksi kommentoija huomauttaa, että keikka järjestettiin arki-iltana, joka on saattanut karsia yleisöä. Toinen kirjoittaa tapahtuman saattaneen olla yleisölle "luksusta", kun omaa idolia oli mahdollisuus päästä niin lähelle.

50 Centillä on tällä viikolla edessään vielä kolme Suomi-keikkaa. Hän esiintyy torstaina Oulussa, perjantaina Turussa ja lauantaina Kuopiossa. RH Entertainmentin Huhtalan mukaan tulevien keikkojen liput ovat käyneet kaupaksi hyvin.

Lue myös:

    Uusimmat