Kehonkielen asiantuntijalta viiltävä analyysi Harryn ja Meghanin viimeisestä edustustehtävästä – etenkin yhden kuninkaallisen jähmeys varasti huomion

14:32
Prinssi Harry ja herttuatar Meghan edustivat viimeistä kertaa, mutta minkälaiset ovat prinssiveljesten välit?

Cosmopolitanin haastatteleman kehonkielen asiantuntijan huomio kiinnittyi Sussexin herttuaparin viimeisen edustustehtävän yhtedessä etenkin yhden kuninkaallisen käytökseen, eikä hän ollut prinssi Harry tai herttuatar Meghan.

Britannian hovin kuun lopussa jättävät prinssi Harry ja herttuatar Meghan edustivat maanantaina viimeistä kertaa muiden kuninkaallisten seurassa. Herttuapari osallistui Kansainyhteisön päivän jumalanpalvelukseen Westminster Abbeyssa yhdessä kuningatar Elisabetin, prinssi Charlesin ja prinssi Williamin kanssa.

Katseet kohdistuivatkin prinssi Harryn ja prinssi Williamin sekä heidän puolisoidensa eleisiin. Twitterissä veljesten ensimmäistä kohtaamista Megxit-kohun jälkeen arvioitiin hyytäväksi, eivätkä myöskään Mirrorin haastatteleman kehonkielen asiantuntijan Judi Jamesin sanat viitanneet lämminhenkiseen tai veljelliseen jälleennäkemiseen.

Vaikka prinssi Harry ja herttuatar Meghan saapuivat käsi kädessä ja hymyillen jumalanpalvelukseen, piti James prinssin olemusta kireänä.

– Se ei ollut lämmin jälleennäkeminen, jota me kaikki odotimme. Kireyttä oli havaittavissa etenkin prinssi Harryn eleissä, analysoi James.

Hän kiinnitti huomionsa myös siihen, mitä prinssi teki heti, kun hän irrotti kätensä vaimonsa kädestä.

– Hän alkoi välittömästi pyöritellä vihkisormustaan, huomauttaa James, joka arvelee Harryn hakeneen eleellä itseluottamusta sekä ilmaisseen sitä, että kaipaa vaimonsa tukea.

Sussexien kohtaamista Williamin ja Catherinen kanssa James luonnehti "kuin erikoiseksi rituaaliksi".

– Harry ja Meghan vaikuttivat aidosti iloisemmilta, etenkin Harry, joka hymyili Katelle lämpimästi. Williamia tervehtiessään hän oli jännittyneempi.

Samoilla linjoilla herttuaparien kohtaamisen jähmeydestä on myös Cosmopolitanin haastatteleman kehonkielen asiantuntija Blanca Cobb. Hän nostaa kuitenkin arviossaan esiin etenkin yhden kuninkaallisen, eikä kyse ole prinssi Harrysta tai herttuatar Meghanista.

– Meghan vilkuttaa ja hän ja Harry sanovat hei. Kate ei katso heidän suuntaansa, mutta puhuu heidän vieressään istuvalle Wessexin kreivittärelle. Kun Kate istuu alas, hänen kasvonsa ovat ilmeettömät.

Cobb huomauttaa, että prinssi William vastasi tervehdyksiin.

– Mutta koko tilanne näytti nelikon osalta lattealta, etenkin Katen kohdalla. Vaikka kyseessä oli virallinen tilaisuus, hän olisi voinut hymyillä tai vilkuttaa.

Lue myös

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja