Kaverin uimahousujen lainaaminen kirvoitti kesän parhaat naurut – Roni ihmetteli naureskelijoita, kunnes tajusi vahinkovilautuksensa

Muusikko Roni Alhon uintireissu päättyi naurun remakkaan, kun kaverilta lainatut uimahousut tarjosivat ikimuistoisen yllätyksen.

Roni Alholla bändikavereineen juhannus 2024 jää mieleen ikimuistoisena, kuten kymmenille muille Narvijärvellä kesäiltaansa viettäneillä.

Ihmettelin, miksi rannalla istuneet nuoret naureskelivat, kun kuljin heidän ohitseen saunasta pulahtamaan.

Sitten nousin järvestä ylös ja laulajamme Markus repesi kovaan nauruun.

Kauniisti kajastava ilta-aurinko paljasti, ettei bändikaverilta lainatut uimahousut olleet enää aivan priimassa kunnossa vaan paljastivat Ronin takamuksen kaikille paikalla olijoille.

Kun Make kertoi, mitä näki, repesin hysteeriseen nauruun ja peitin koko komeuden kädelläni. En ole varmaan koskaan mennyt niin nopeasti saunaan kuin siinä hetkessä, Roni nauraa.

Olihan se varmaan aika buenas vistas (hyvät näkymät) kaikille, mutten kuitenkaan ihan niin härö halunnut olla, kun paikalla oli kuitenkin pieniäkin lapsia.

10 000 tykkäystä Facebookissa

Markus ja Roni tallensivat vahingossa vilahtaneen takapuolen valokuvaan, jonka Roni jakoi Facebookin Ei mennyt niin kuin Strömsössä -ryhmään.

Päivitys lähti leviämään somessa kulovalkean tavoin ja on saanut jo 10 000 tykkäystä ja niin paljon kommentteja, etten ole ehtinyt edes kaikkia lukemaan.

Tapahtuneen huumoriarvoa nostaa entisestään se, ettei Markus tiedä, kuinka monella uintireissulla ihmiset ovat ihastelleet hänen takamustaan, mutta jättäneet kertomatta, etteivät uimahousut enää ole aivan siveellisessä kunnossa.

Uimahousut ovat olleet vuosia Makella mökkikäytössä. Tässä on bändin kanssa naurettu tätä juttua niin paljon, että keksimme vielä Maken kanssa kuvata juhannustervehdyksen someen nämä housut päällä.

Katso hauska videotervehdys tästä: 

Kun Roni Alhon kaveriltaan lainaamat uimahousut osoittautuivat maanantaikappaleeksi, syntyi niistä juhannustervehdys-video someen 0:18
Roni ja Markus päätyivät repimään lisää huumoria paljastavista uimahousuista juhannustervehdys videolla.

Roni kertoo, ettei kulahtaneiden uimahousujen tarina tähän ole jäämässä.

Pitää mun joku meidän keikka ne päällä vielä soittaa, Roni nauraa.

Jos festarirakkaus löytyy, niin…

Ronilla ja Markuksella on ystävänsä Tuomaksen kanssa ympäri Suomea keikkaileva bändi nimeltään Lumottu Apina.

Yhtye julkaisi vain hetki sitten uuden singlen nimeltään Festarirakkaus ja Roni paljastaakin, että olisi täysin valmis löytämään rakkauden rinnalleen, vaikka sitten festareilta.

Jos kumppani löytyy, lupaan aina ajaa nurmikon nämä rikkinäiset uimahousut jalassa, Roni heittää.

Lue myös:

    Uusimmat