Kauriin vuosihoroskooppi 2018

Parisuhteessa eläville kauriille intohimoisuus saattaa synnyttää kiusauksia syrjähyppyihin.

RAKKAUS

Vuosi 2018 on kauriille varsin intohimoista aikaa.

Sinkuille intohimo antaa uutta potkua kumppanin etsintään, ja kumppani saattaa hyvinkin löytyä jo ennen kesää. Ainakin tapailet monia mielenkiintoisia ihmisiä. Ehkä joku heistä osoittautuu elämäsi suureksi rakkaudeksi.

Parisuhteessa eläville kauriille intohimoisuus saattaa synnyttää kiusauksia syrjähyppyihin. Tahdonvoimalla voit kuitenkin ohittaa ne. Suuntaa kiihkeät tunteesi mieluummin omaan kumppaniisi, niin saat nähdä kuinka suhteenne vahvistuu.

PERHE JA YSTÄVÄT

Lapset tuottavat sinulle paljon iloa tänä vuonna. Voit olla ylpeä heidän kehityksestään ja menestyksestään. Perhe-elämäsi on hyvin intensiivistä, eikä sinulla jää ystävillesi niin paljon aikaa kuin haluaisit heille antaa. Onneksi voit pitää ystäviisi yhteyttä muutenkin kuin kasvokkain.

TYÖ JA URA

Tänä vuonna sinulle voi tarjoutua uusia työmahdollisuuksia. Niihin kannattaa myös tarttua, jos olet vailla työtä tai nykyinen työsi ei enää tyydytä sinua. Työpaikalla sinun kannattaa pysytellä kaukana juoruilusta ja juonittelusta, sillä sellainen vain myrkyttää ilmapiiriä, eikä kenenkään ole enää hyvä olla. Aina ei omia mielipiteitäkään pidä tuoda niin voimakkaasti esiin.

OPISKELU

Muista ettei oikotietä menestykseen ole. Älä siis alennu käyttämään minkäänlaisia vilpillisiä keinoja opinnoissasi. Siitä ei pitkällä tähtäimellä seuraa mitään hyvää. Voit pahimmassa tapauksessa tuhota sillä koko tulevan urasi.

RAHA

Ole tänä vuonna tarkkana raha-asioissa. Ja ole tarkkana myös, ettet pane nimeäsi mihinkään paperiin, ennen kuin olet lukenut erityisen huolellisesti etenkin ne pienellä painetut tekstit sivun alanurkassa. Älä myöskään lainaile rahaa muilta tai muille.

TERVEYS

Olet syönyt pitkän aikaa varsin huolettomasti ja epäterveellisesti. Sinulla voikin olla tänä vuonna varsinaisen ruokaremontin aika. Olet itsellesi sen velkaa.

UUDENVUODENLUPAUS 2018

Toimi tänään, niin sinun ei tarvitse katua huomenna.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja