Mainos

Kauppalehti: Yrittäjän perhettä piinattiin viikkoja

Suomalaisyrittäjä selvisi viikkoja kestäneestä kiristyksestä. Tämän päivän Kauppalehti kertoo honkajokelaisen yrittäjän Timo Rapilan piinasta, jonka aikana Rapilan perhettä uhkailtiin muun muassa tappamisella.

Kiristys ja uhkailu jatkuivat viikkojen ajan. Honka Holdingin pääomistajan Timo Rapila piileskeli perheensä kanssa neljä viikkoa vuonna 2008.

Rapilan vaikeudet alkoivat, kun hän löysi kirjeen tuulilasistaan.

Rapila kertoo Kauppalehdessä, että paperi oli kirjoitettu koneella englanniksi ja mukana oli kymmenen kuvaa. Rapilaa ja perhettä oli seurattu kuukausia.

- Minun käskettiin viedä kaksi miljoonaa euroa paikkaan, joka oli piirretty kartalle. Jos haen virkavallan apua, he tietävät sen heti. Jos en tottele, he tappavat perheeni ja minut, Rapila muistelee Kauppalehdessä vuoden 2008 tapahtumia.

Rapila otti yhteyttä poliisiin.

- Emme olleet tehneet mitään väärää, kenelläkään ei ollut syytä kostaa.

Poliisi otti uhkauskirjeen tosissaan, ja perhe otettiin suojelukseen. Yrittäjä piileskeli perheensä kanssa viikkojen ajan. Rapila kertoo, että kaksivuotias tyttärentytärkin puettiin luotiliiveihin.

Kun perhe oli elänyt eristyksissä neljä viikkoa, poliisi sai lopulta ratkaistua tapauksen ja pidätti kaksi virolaismiestä.

Tapauksen ratkettua pelko ja unettomuus jatkuivat pitkään.

(MTV3)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.