Katsojien suosikkipari voitti Love Island Suomen – miehellä harvinaisen selkeä suunnitelma voittorahojen suhteen

1:16
Love Island Suomen kolmas kausi huipentui finaalijaksossa voittajaparin julkistukseen

Salli ja Eeli kruunattiin Love Island Suomen kolmannen kauden voittajapariksi.

Love Island Suomen kolmas tuotantokausi huipentui tiistai-iltana finaaliin, ja kilpailun voittajiksi kruunattiin Salli ja Eeli.

Finaalissa kaksikko laitettiin Love Islandin tutun kaavan mukaan luottamustestin eteen, ja heidän piti toistensa valinnoista tietämättöminä päättää, valitsevatko he rakkauden vai rahan. Molemmat valitsivat rakkauden, ja näin ollen 25 000 euron voittopotti jaettiin heille puoliksi.

Voittajapari kertoo MTV Uutisille, että rakkauden valitseminen rahan sijaan oli molemmille selvää. He kuitenkin paljastavat voiton tulleen heille yllätyksenä.

– Tätä ei kyllä odotettu. Kiitollinen fiilis. Ihanaa, että ihmiset ovat nähneet, että ollaan hyvä pari, se tuntuu kivalta, Salli kertoo.

Eeli komppaa pariaan ja kertoo olevansa kiitollinen siitä, että kaksikko sai olla rakkauden saarella kilpailun loppuun saakka.

Noin pari kuukautta villassa majaillut pari kertoo, että ohjelman loppuminen tuntuu haikealta, mutta samaan aikaan he jo odottavat yhdessä ulkomaailmaan pääsyä.

– Tuntuu, että on uuden alku taas käsillä, Eeli sanoo.

Kommunikaatio-ongelmien kautta voittoon

Kaksikko kokee suhteellaan olevan sen verran vahva pohja, että se kestää ulkomaailman tuulia ja tuiskuja, ja pitkän yhdessäolon jälkeen myös ajoittaista erillään oloa.

– En jännitä, mutta innolla odotan, että näkee, miten kaikki sumpliintuu ja että kun on tottunut siihen, että näkee tuolla 24/7 toista ja elää yhdessä, niin kivaa että sitten kun aina näkee (erillään olon jälkeen) niin odottaa tosi innolla, Salli kuvailee tunnelmiaan.

Villassa silmin nähden toisiinsa ihastuneet Salli ja Eeli eivät sanojensa mukaan vielä seurustele, vaan suhde on tällä hetkellä enemmänkin tapailua. Eeli kertoo, että he katsovat tilannetta ulkomaailmassa, ja hänen mukaansa tapailu saattaa jossain vaiheessa syventyä seurusteluksi.

Alkuvaiheen kommunikaatio-ongelmien selvittyä kaksikko näkee suhteensa kehittyneen koko ajan parempaan suuntaan.

– Minusta tuntuu, että alussa kun se (suhde) lähti, niin se aika nopeasti lähti liitoon. Sitten tuli ehkä semmoinen pieni stoppivaihe, että asiat eivät ehkä edenneet mihinkään. Ja sitten taas saatiin kommunikaatio-ongelmat kulkemaan ja molemmat olivat samalla sivulla, niin sitten lähti mielestäni tosi hyvin rullaamaan ja on ollut sellaista tasaista nousua ylöspäin, Salli kuvailee.

Love Islandin jälkipyykki

Saarelaiset pääsivät aikaisemmin kuulemaan heistä kirjoitettuja somekommentteja Kenestä vaahdotaan? -pelissä. Tuolloin pelissä esitetyt, negatiivissävytteiset kommentit Sallista saivat naisen kyynelehtimään.

Pelissä kuultujen kommenttien jälkeen Salli kertoo hieman jännittävänsä ulkomaailmaan palaamista ja ohjelman mukanaan tuomaa julkisuutta.

– ­ Kyllä huomasi sen, että kuinka helposti tommoinen kommentti pääsi ihon alle. Toki uskon, että se vaikuttaa, kun on siinä kuplassa, ja sit tulee se yks kommentti siellä ja tulee se fiilis et nyt kaikki ajattelee näin. Että ehkä se helpottaa, kun ei oo siinä kuplassa. Mutta kyllä minä veikkaan, että välillä paha mieli saattaa tulla, Salli kertoo jatkaen, että yrittää jättää itseään koskevat negatiiviset somekommentit lukematta.

Sallin ja Eelin kilpailunjälkeiset tulevaisuudensuunnitelmat ulottuvat vain lyhyelle tähtäimelle. Kaksikko kertoo odottavansa arjen perusasioiden tekemistä yhdessä.

Voittopotin sijoituskohde puolestaan on Eelille päivänselvä.

­­– Mä ostan ainakin mikroaaltouunin, mies nauraa.

Lisäksi hurjapäinen kaksikko on suunnitellut hyppäävänsä laskuvarjohypyn. Salli kertoo myös haaveilevansa oman koiran ostamisesta.

Molemmat myös tietävät oitis, mikä oli paras asia matkassa rakkauden saarelle.

– Rakkaus.

Love Island Suomen edelliset tuotantokaudet sekä Love Island UK:n näet mtv-palvelussa!

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja