Love Island -sinkut jakavat salatut ensivaikutelmat toisistaan – eräs komistus jakoi mielipiteitä saapuessaan villaan lihaksiensa kanssa

1:40
Rakkauden saarella vietetään viimeisiä päiviä yhdessä ja se näkyy saarelaisissa. Jakson aikana käydään läpi ensivaikutelmia, joita heille aivan alussa syntyi. Nämä tunnelmat vaihtuvat haikeiksi, kun saarelaisille selviää, että illalla on parinpudotus.

Love Island Suomi -villan asukkaat käyvät läpi matkaansa rakkauden saarella.

Viime viikkojen aikana Love Island Suomi -saarelaiset ovat hitsautuneet tiukasti yhteen. He muistelevat yhdessä, millaisia ensivaikutelmia he saivat toisistaan. Luvassa on hauskoja päätelmiä ja naurunremakkaa, kun saarelaiset kertovat rehellisen mielipiteensä.

Eelin lihakset kiinnittävät ensimmäisenä huomion. Oonan ajatus Elistä oli, sehän on kuin ihmis-Ken! Kimi näki Eelin ujona, konservatiivisena kauppispoikana. Eeliä huvittaa hänen välittämänsä kuva.  

Nico muistelee, että ennen villan saapumistaan Krete ei vaikuttanut ollenkaan hänen tyypiltään. Krete oli kuvaillut miestyyppiään pulleaksi ja karvaiseksi ja itseään suorapuheiseksi. Villaan tultuaan Nico päätyi kuitenkin viemään Kreten treffeille ja huomasi, että naisessa on kaikki hänen toivomansa piirteet.

Niina ajatteli, että Krete oli hänen tuki ja turva, kun hän saapui muiden jälkeen villaan. Krete liikuttuu näistä sanoista. Myös Muhamed muistelee sitä, kuinka heidän ensimmäisten treffien aikana Kreten kovan kuoren takaa paljastui herkkä ihminen.  

Saarelaisten leppoisasti alkanut päivä saa ikävän käänteen, kun he kuulevat illan parinpudotuksesta. Neljä paria on äänestetty jatkoon yleisön äänillä ja yksi joutuu jättämään Love Islandin taakseen. Salli on huolissaan tulevasta pudotuksesta eilisen pelin vuoksi, jonka aikana heidän suhde sai kovaa kritiikkiä. Oona lohduttaa Sallia ja vakuuttaa uskovansa heidän pääsevän finaaliin saakka 

Uutisten jälkeen kaikki saarelaiset kokoontuvat puntaroimaan kunkin parin hyviä ja huonoja piirteitä. Keskustelun aikana nousee esiin myös Kimin ja Oonan välimatka, sillä Kimi asuu Oulussa asti. Kimillä on tarkoitus muuttaa etelään, mutta hän ei tiedä vielä milloin.

Oona toteaa, että etäisyys voi tehdä yhteisistä hetkistä tärkeämpiä. Puheeksi nousee se, miten kukin pari aikoo pitää yhteyttä ulkomaailmassa ja keskenään. Kimi ei ole sujuva puhelimen käyttäjä ja esimerkiksi Snapchatin käyttäminen ei ole miehelle luontevaa.  

Love Island Suomen kolmas tuotantokausi maanantaista lauantaihin klo 21 alkaen AVAlla ja klo 20 mtv-palvelussa. Jaksot kuvataan vain vuorokautta aiemmin.

Love Island Suomen edelliset tuotantokaudet sekä Love Island UK:n näet mtv-palvelussa!

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja