Love Island -kilpailijat näkevät somekommentteja itsestään – osalle palaute menee ihon alle

1:48
Love Island -villalla käynnistyy viimeinen viikko.

Varoitus! Sisältää juonipaljastuksia.

Love Island Suomen päivän pelissä kysytään "Kenestä vaahdotaan". Saarelaisista on koko kauden kirjoiteltu somessa vaikka ja mitä. Nyt he saavat itse kuulla, kenestä ja millaisista asioista siellä oikein vaahdotaan. Krete osaa ennustaa, että niskaan tulee varmasti iso lasti sitä haisevaa itseään. Osa somessa lauotuista väittämistä onnistuu menemään ihon alle ja ne aiheuttavat itkua ja harmistumista - joidenkin saarelaisten mielestä jopa epäreiluista syistä. 

Kahden parin aikaisempi pudotus on jättänyt villaan tyhjän tunnelman. Eveliina ja Vili sekä Saara ja Aleksi saavat apua tavaroiden pakkaamiseen. Tunteikkaiden jäähyväisten  jälkeen tunnelma villalla on rauhallinen ja parit pohtivat jatkoa. Krete on iloinen, että hänet ja Nico on edelleen äänestetty jäämään villaan. Kimiä harmittaa Aleksin lähtö, sillä heille syntyi nopeasti bromance.  Salli ja Eeli toteavat, että haikeita fiiliksiä lohduttaa se, että viikon kuluttua Love islandin parit pääsevät tapaamaan toisiaan myös villan ulkopuolella. 

Oona kertoo Sallille, että ovat päässeet nopeasti Kimin kanssa keskusteluyhteyteen, jopa sikadiipillä tasolla. Koska fyysistä läheisyyttä ei oikeastaan ole ollut, on suhde edennyt henkisellä tasolla superpitkälle. Kimi oli luvannut Oonalle, että hän uskaltaa hypätä pikajunan kyytiin Oonan kanssa. Kummankin on siis otettava kaikki irti tästä loppuajasta villalla ja uskallettava kohdata tunteet. 

Oona kertoo, että he eivät aikaisemmin olleet puhuneet näin syvästi. Oona vakuuttaa Sallille, että ei kaduta hetkeäkään, että hän palasi takaisin. Myöhemmin illalla nähdäänkin jo tunteiden osoitus, kun huulet kohtaavat.  

Viisi vahvaa paria jatkaa villassa. Miehet keskustelevat aamiaispöydässä loppukaudesta. Nico kysyy yllättäen, etä haluaakohan kukaan täällä voittaa itse kisaa. Kimi ehdottaa että voittajat voivat tarjota ensimmäisen illan. Kaikki peliin, Kimi kehottaa. Nico kysyy Tatulta, että haluaako tämä voittaa. Totta v*tussa, Tatu toteaa ja lisää nauruun rämähtäen, että siksihän tänne tultiin. Tämä huvittaa miehiä ja Tatu haluaa vielä lisätä, että oikeasti ihan sama, tuleeko voitto. Yhteisenä mielipiteenä miehillä, ettei voitto ole ollut päämotivaatio olemiseen villassa.

Love Island Suomen kolmas tuotantokausi maanantaista lauantaihin klo 21 alkaen AVAlla ja klo 20 mtv-palvelussa. Jaksot kuvataan vain vuorokautta aiemmin.

Love Island Suomen edelliset tuotantokaudet sekä Love Island UK:n näet mtv-palvelussa!

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja