Katso kuvat: Paparazzi yllätti väsyneen Mel B:n

Pari viikkoa sitten kolmannen lapsensa synnyttänyt Mel B on jo täydessä touhussa. Tähti bongattiin Sydneyn lentokentältä. Kuvista näkee, että väsymys painaa tuoretta äitiä.

Pari viikkoa sitten kolmannen lapsensa synnyttänyt laulaja Mel B on jo täydessä touhussa. Tähti kuvattiin Sydneyn lentokentällä, jonne hän saapui, koska kuvaa maassa Australian X Factor -ohjelmaa. Vauvalomasta ei ole siis tällä hetkellä tietoakaan, mutta väsymyksen merkit näkyvät kyllä tähden kasvoilla. Lähes meikittä bongattu laulaja oli aivan erilainen näky kuin se punaisilla matoilla poseeraava tähti, jona hänet on totuttu näkemään.

Koko perhe on odottanut lapsen syntymää innolla. Mel B:n mies Stephen Belafonte oli luonnollisesti innoissaan perheenlisäyksestä ja tytär Phoenix sai valita lapselle nimen. Uudesta tulokkaasta tuli Madison Brown Belafonte.

Kolmannen lapsen syntymä oli työn ja tuskan takana. Viimeisillään raskaana oleva Mel B ilmoitti muutama viikko sitten, että on tehnyt kaikkensa, jotta lapsi syntyisi jo. Kun synnytys oli viimein ohi, tähti oli enemmän kuin helpottunut. Synnytystilanne itsessään oli kaoottinen.

– Lapsi syntyi vihdoin. Stephen melkein pyörtyi, Phoenix kirkui ja minä nauroin niin kovaa, että lapsi pullahti ulos. Lapsi on niin upea, tähti kirjoitti Twitteriin.

Lue myös:

MTV3/Helmi

Kuvat: Splash

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja