Kati sai koronarokotteen – vastasi klassiseen kysymykseen: "Ei tunnu oikeastaan miltään, mikä on varmaan ihan hyvä asia"

Suomalainen sairaanhoitaja sai koronarokotteen Lontoossa - kysyimme miltä tuntui saada rokote ensimmäisten joukossa 2:37
Katso videolta, minkälaiseksi Lontoossa asuva suomalainen Kati Paaasalo-Harris kuvailee tunnelmaa koronarokotusten alettua!

Koronarokotetta odotetaan ympäri maailmaa kuin kuuta nousevaa. Iso-Britannia on yksi niistä maista, joka aloitti rokotukset viime viikolla.

Tavoitimme Lontoossa asuvan suomalaisen Kati Paasalo-Harrisin, joka sai koronarokotteen ensimmäisten joukossa eilen. Paasalo-Harris työskentelee hoitajana St. Thomasin sairaalassa ja hoiti keväällä myös koronapotilaita.

– Ei oikeastaan tunnu miltään, mikä on varmaan ihan hyvä asia, Paasalo-Harris vastaa naurahtaen klassiseen urheilukysymykseen.

– Siis fyysisesti ei tunnu miltään, mutta muutoin todella etuoikeutettu olo, hoitaja jatkaa.

Yli 20 vuotta Iso-Britanniassa asunut Paasalo-Harris kertoo ylläolevalla videolla, kuinka hän onnistui saamaan rokotteen vaikka ei enää työskentele koronan etulinjassa tai kuulu riskiryhmään. 

Lue myös:

    Uusimmat