Kasviskeittokirja kurkistaa julkkisten keittiöihin

Mistä saa makunsa Apulannan Sipen poikamiespasta? Miksi Anja Snellmanista tuli kasvissyöjä? Entä millaisella ruualla Osmo Soininvaara hurmasi vaimonsa heidän seurusteluaikanaan? Nämä ja monta muuta pikanttia yksityiskohtaa julkkisten suhtautumisesta kasviruokaan paljastaa Eläinsuojeluliitto Animalian kasviskeittokirja.

Kuuluisa kasviskeittokirja kurkistaa useiden julkisuuden henkilöiden keittiöihin ja paljastaa heidän suosituimmat kasvisruokareseptinsä. Kirjan ohjeilla onnistuvat muun muassa arkkipiispa Leon kasviskeitto, Sikke Sumarin vuohenjuustopaprikat, Martti Suosalon marinoidut porkkanat ja Joonas Hytösen suppilovahverokeitto. Kirjasta selviää myös, kuinka Tommy Tabermann runoilee ruoasta. Ruokien kypsymistä odotellessaan voi lueskella mietelauseita sekä reseptien antajien kertomuksia omasta suhteestaan ruokaan.

Kierrekantinen näppäränkokoinen kirja, jonka kuvituksessa on retrohenkistä tunnelmaa. Kuuluisan kasviskeittokirjan voi ostaa tai tilata Animalian toimistolta (tarja.balding@animalia.fi) hintaan 20 euroa ja postituskulut.

Lue myös:

    Uusimmat