Kärppien hylkäämä tähtipakki vaihtaa toiseen SM-liiga-seuraan

Kanadalaispuolustaja Shaun Heshka jatkaa uraansa Vaasan Sportissa. Heshkan sopimus Sportin kanssa on yksivuotinen.

Heshka siirtyy Vaasaan Kärpistä, missä hän pelasi edelliset viisi kautta. Kanadalainen on edustanut SM-liigassa myös Porin Ässiä kaudella 2012-2013. Heshka on voittanut urallaan kaksi SM-kultaa.

Heshkan ura Kärpissä tuli päätökseensä, kun seura ei tarjonnut puolustajalle jatkosopimusta. Mies julkaisi sunnuntaina Twitterissä jäähyväisensä Kärpille ja Oululle.

– Shaun Heshka on pitkään ollut koko Liigan kärkipakkeja ja olemme erittäin tyytyväisiä saadessamme hänet Sportiin. Todella monipuolinen pelaaja ja erikoistilanneosaamista löytyy niin yli- kuin alivoimaankin. Kokenut liideri, jolle on varattu iso ruutu joukkueessa – tärkeä pelaaja ja hankinta meille, sanoo urheilutoimenjohtaja Markus Jämsä Sportin tiedotteessa.

Heshkan lisäksi Sport on kiinnittänyt takalinjoilleen Mestiksen KooVeessa kevään pelanneet nuoren kanadalaispuolustajan Nicholas Canaden. Canaden sopimus on 1+1-vuotinen ja siinä on kolmen kuukauden koeaika. Canade on aiemmin viihtynyt hyökkääjänä.

– Nicholas Canade omaa huikean potentiaalin ja on tulevaisuuden pelaaja. Huippuluistelija ja kiekollisesti taitava pelaaja, joka on nopeasti omaksunut myös uuden pelipaikkansa. Uskon, että tulee yllättämään monet positiivisesti, Jämsä sanoo.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja