Karmivimmat lasten tarinat: "Paholainen saapuu tänään"

Reddit.com-keskustelupalstalla vanhemmat kertovat, millaisilla tarinoilla lapset ovat heitä kauhistuttaneet.

"6-vuotias tyttäreni tuli alakertaan ja sanoi, että Kacey on luultavasti kuollut. Kacey on kolmevuotias tyttäreni. Juoksin yläkertaan tarkistamaan, onko kaikki hyvin. Tällä välin vanhempi tytär livahti keksipurkille."

"5-vuotias tyttäreni tokaisi satavuotiaassa talossamme, että hänellä on supervoimia. Minua kiinnosti tietysti, millaisia supervoimia hänellä on. Tytär kertoi, että hän pystyy näkemään jokaisen lapsen, joka on asunut tässä talossa. Ja että he ovat kaikki tässä huoneessa."

"Tyttärelläni oli muutaman vuoden ajan mielikuvituskavereita. Tyttären ollessa 2,5-vuotias hänelle ilmestyi kuin tyhjästä kaverit Dodo ja Ghana. Muutama kuukausi myöhemmin tytär tuli luokseni ja ilmoitti ilmeettömästi, että Paholainen saapuu tänään. Myöhemmin kävi ilmi, että Paholainen on ihan mukava mielikuvituskaveri. Hänellä sattuu vain olemaan pahaenteinen nimi."

"Poikani olivat kahden ja neljän vuoden ikäisiä, kun heidän lemmikkikultakalansa kuoli. Käytin tilaisuutta hyväkseni, ja selitin lapsille elämän rajallisuudesta. Kun olin lopettanut, nelivuotias kysyi, kuoleeko äitikin. Myönsin hieman surullisena, että näin tulee tapahtumaan. Poika tokaisi, että hyvä, ja käveli ulos huoneesta. Myöhemmin olimme huuhtomassa kalaa alas vessanpöntöstä, kun poika kysyi, voisimmeko syödä kalan. Sanoin, ettemme syö lemmikkejä, koska rakastamme niitä. Poika ilmoitti, että kun minä kuolen, hän aikoo syödä minut."

"Nukuimme kaksivuotiaan poikani kanssa viereisissä huoneissa. Joka ilta seinän takaa kuului kikatusta ja tervehdyksiä. Avasin oven, ja kysyin kenelle poika nauraa. Hän osoitti nurkkaan, ja sanoi, että tuolle miehelle. Muutama vuosi myöhemmin heräsin yöllä vertahyytävään huutoon, jota seurasi tömähdys. Juoksin lapseni luo, joka makasi kippurassa lattialla. Nostin hänet syliini, ja hän kertoi kuolleen, verisen miehen vetäneen hänet sängystä. Sytytin kaikki valot, ja soitin isälleni. Olin kauhuissani."

"Kolmevuotias lapseni makasi rintani päällä, ja sanoi kuulevansa sydämeni lyönnit. Hän jatkoi vielä, että lyönnit kuuluivat kovempana silloin, kun hän oli sisälläni."

Lähde: Reddit.com

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja