Mainos

Kansanedustaja vertaa homoutta kehitysvammaan

Kansanedustaja James Hirvisaari (ps.) kirjoittaa Hommafoorumilla, että homoseksuaalisuus ei ole "varsinainen sairaus vaan vamma". Hän selittää kirjoitustaan luonnonjärjestyksellä.

- Tarkemmin sanoen olen esittänyt kysymyksen, ”olisiko homoseksuaalisuudessa kyseessä jonkinlainen seksuaalinen kehitysvamma, jos henkilö ei kehity luonnonjärjestyksen mukaisesti”. Motiivini on ihmettely ja pyrkimys ilmiön ymmärtämiseen. Luonnonjärjestyksellä tarkoitan lisääntymistä.

Koetteko itsenne valtaväestön oikeuksien ja tuntojen tulkiksi, kun kirjoitatte, että niiden loukkaamista ei pidä jatkaa?

- Lähtökohtani on henkilökohtainen, mutta toki olen myös kanava ja äänitorvi kansalaismielipiteelle eli niille, jotka ovat kanssani samaa mieltä asioista.

Minkälaiset puheet tai kirjoitukset homoseksuaalisuudesta loukkaavat teitä itseänne? Onko avioliitto-oikeuden vaatiminen sellaista?

- Avioliittoinstituution laajentaminen toki loukkaa minua henkilökohtaisesti, mutta erityisen loukkaavaa on se, että yhteiskunnassamme poikkeavuuksia ylipäätään pyritään normittamaan ei-poikkeavuuksiksi. Se on mielestäni valheellista tosiasioiden kieltämistä.

Kirjoitatte, että "vähemmistöterrorismi on jo saavuttanut järjettömät mittasuhteet". Mitä kaikkia vähemmistöjä tarkoitatte?

-Tarkoitan kaikenlaista propagandaa ja ”positiivista syrjintää”, joka tapahtuu esimerkiksi sukupuolisen suuntautumisen tai etnisen taustan perusteella. Moniarvoisessa yhteiskunnassa erilaisuus on hyväksyttävä, mutta vähemmistöjen ei pidä antaa sanella yhteiskunnan normistoa.

Hirvisaari vastasi Suomen tietotoimiston kysymyksiin sähköpostitse.

(MTV3 - STT)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.