Mainos

Kännykkävakuutus suhteessa kallis

Kännykkänsä vakuuttamista harkitsevan kannattaa tutustua Kuluttajien vakuutustoimiston tekemiin vertailuihin. Toinen niistä vertailee matkapuhelinten vakuutuksia ja toinen matkapuhelinten korvausta kotivakuutuksista.

Erillisistä kännykkävakuutuksista monipuolisimman turvan antaa Telia GSM-vakuutus, joka maksaa 300 markkaa vuodessa. Tämä vakuutus korvaa myös puhelimen menetyksen, jos korvausedellytykset täyttyvät. Tässä vakuutuksessa puhelimen menetys korvataan, jos puhelimesta on huolehdittu vakuutuksen suojeluehtojen mukaisesti, vahingon tapahtumisen aika ja paikka tiedetään ja nämä voidaan todistaa ja vahinko on havaittu jo tapahtumapaikalla.

Laajimmat kotivakuutukset korvaavat varkauksien lisäksi rikkoutumisvahinkoja. Ne eivät kuitenkaan korvaa puhelimen katoamista. Kotivakuutukset korvaavat yleensä vain yksityiskäytössä olevia puhelimia. Niiden omavastuut ovat suurempia kuin erillisissä kännykkävakuutuksissa. Ja korvaus voi jäädä pieneksi, jos puhelin on vanha.

Kotivakuutusta puoltaa se seikka, että kotivakuutus on tärkeämpi kuin kännykkävakuutus. Pienen asunnon koko irtaimistolle voi saada vakuutuksen maksamalla vain satasen tai kaksi enemmän kuin pelkästä kännykkävakuutuksesta.
(STT)

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.