Kuvat turmapaikalta: Kaksi rekkaa ja pakettiauto kolaroivat Lounais-Suomessa – yksi kuoli ja toinen loukkaantui vakavasti

Koskella keskisuuri liikenneonnettomuus – kaksi rekkaa ja henkilöauto kolaroivat 0:24

Valtatie 10:llä Koski TL:n kunnassa tapahtui tänään kuolonkolari.

Tapauksessa kolaroivat kaksi rekkaa ja pakettiauto. Onnettomuudessa kuoli yksi henkilö.

Toinen rekoista oli tulossa valtatielle Koskitietä Koski TL:n suunnasta. Rekan kuljettaja kertoi poliisin mukaan, että hän ei nähnyt kenenkään tulevan kummastakaan suunnasta. Stop-merkistä huolimatta kuljettaja ei ollut pysähtynyt risteyksessä, koska risteys oli liukas, ja yhdistelmä olisi lähtenyt vaikeasti liikkeelle pysähtymisen jälkeen.

Samaan aikaan Hämeenlinnan suunnasta tuli kuitenkin toinen rekka, joka ei saanut yhdistelmää pysäytettyä, vaan väisti vasemmalle välttääkseen kolarin.

Koskentie risteää valtatien kanssa myös Melilän suunnasta, jossa seisoi stop-merkin takana pakettiauto. Rekka ajautui pakettiautoa päin ja molemmat autoista ajautuivat ojaan. Kosken suunnasta tullut rekka myös osui oikeasta etukulmastaan Hämeenlinnasta tulleeseen rekkaan ajautuen linkkuun risteykseen.

Pakettiauton vuonna 1953 syntynyt mieskuljettaja menhtyi välittömästi. Hämeenlinnan suunnasta tulleen rekan 1977 vuonna syntynyt kuljettaja loukkaantui taas vakavasti, ja hänet kuljetettiin hoitoon Tyksiin. Toisen rekan kuljettaja selvisi vammoitta.

Lue myös:

    Uusimmat