Kai Vaine tanssikisasta: Treenaan nyt vähemmän kuin normaalisti

Tanssii Tähtien Kanssa -ohjelmassa parketteja valloittava Kai Vaine ei tanssitreenien fyysistä rankkuutta kavahda. 

Tanssii Tähtien Kanssa -kilpailussa syksyllä nähtävä näyttelijä Kai Vaine kertoo selvinneensä runsaista tanssitreeneistä tähän mennessä hyvin. Hyväkuntoinen näyttelijäkomistus ei ole treenituntien määrää kavahtanut.  

– Tulee treenattua jopa ehkä vähemmän kuin normaalisti, koska tämä on ainoa liikunta jota tällä hetkellä teen, urheilullinen mies kertoo. 

Hyvän fyysisen kunnon omaava näyttelijä kertoo vartalonsa selvinneen tiukoista tanssitreeneistä toistaiseksi vaivoitta.

– Ainoa vaiva on, että tanssikengistä tulee alaselkä vähän kipeäksi, koska en ole tottunut niiden korkoihin, mies kuvailee. 

Näyttelijänä heittäytymiseen ja esiintymiseen tottunut Vaine kertoo tulevan suoran lähetyksen jännittävän ammatin tuomasta kokemuksesta huolimatta.     

– Suora lähetys on kuin ensi-ilta. Kyllä ensi-ilta yleensä aina vähän jännittää, Vaine summaa tunnelmia ennen ensimmäistä televisioitavaa tanssiesitystä. 

Vaineen tähtikilpailijakollega Cristal Snow vitsaili aiemmin syksyllä aikovansa häiritä Vainetta psykologisesti kisojen aikana. Tanssijoiden julkistustilaisuudessa räväkkä Snow vitsaili potentiaalisesta romanssista miesten välillä. Vaineen ulkonäköäkin kehunut Snow on saanut kommenteillaan näyttelijän nauramaan. 

– Cristal Snow`ta ei ole näkynyt. Olenkohan ollut liian kylmä häntä kohtaan, pitää varmaan antaa hänelle vähän lämpöä, koska Cristalia ei ole näkynyt täällä, Vaine vitsailee.  

Tanssii Tähtien Kanssa sunnuntaisin klo 19.10 MTV3-kanavalla.

Lue myös:

    Uusimmat