Kahvilan omistaja tylyttää törkeää käytöstä: Asiakas livahti tiehensä treffeiltä ja jätti murtuneen naisen maksamaan laskun

3:25

Australialaiskahvila muistutti ihmisiä siitä, kuinka vaikeaa on deittailu voi olla.

Yllä olevalla videolla esitellään nainen, joka käy työkseen treffeillä.

Ensitreffit voivat mennä pieleen mitä erilaisimmilla tavoilla. Eräässä australialaiskahvilassa nähtiin kuitenkin treffien päätös pahimmasta päästä, kun naisen deittikumppani livahti paikalta.

Milky Lane -kahvilan omistaja Christian Avant avautui tilanteesta Facebook-tilillään.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen täältä

– Pariskunta tuli ML Bondiin ensimmäisille treffeilleen, söivät ja joivat paljon. Mies sanoi käyvänsä ulkona automaatilla, teki juoksut ja jätti hänet yksin koko laskun kanssa. Mikä ääliö. Osa minusta haluaisi julkaista hänen kasvonsa turvakameralta, mutta en tee sitä, Avant kirjoitti.

– Sinkkuna oleminen on hiton rankkaa, kun maailma on täynnä niin monia moraalittomia ihmisiä. P.S. Me maksoimme koko laskun. Naisen päivä oli jo tarpeeksi huono.

Henkilökunta teki kaikkensa

Sen lisäksi, että mies lähti livohkaan, hän myös esti naisen numeron, joten hän ei voinut soittaa perään. Avantin mukaan nainen pidätteli kyyneleitään tajuttuaan tämän.

Tarina herätti monen median kiinnostuksen, ja Avant kävi puhumassa siitä muun muassa sydneyläisellä radioasemalla. Mies kertoi, että henkilökunta nautti naisen kanssa muutamat shotit työvuoron jälkeen. Lisäksi yksi työntekijöistä, Mel, vei naisen drinkeille jälkeenpäin.

"On kohteliasta maksaa, ja mennä sitten eri teitä"

Vaikka Avant myöntää, että oli selvää, ettei pariskunnan välillä ollut lainkaan kemiaa, hän peräänkuuluttaa herrasmiehen käytöstä.

– On kohteliasta maksaa oma osuutensa, ja mennä sitten eri teitä ja kiittää treffeistä.

Sen lisäksi, että naisen lasku maksettiin, hänelle annettiin 150 dollarin lahjakortti, jotta hän voisi tulla uudelleen käymään "jonkun paremman" kanssa.

Henkilökunnan toimintaa on kiitelty sosiaalisessa mediassa.

Lähteet: Mirror, Nine.com.au

***


Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja