Kahden teinitytön surma piinaa pikkukylää – Isoisä vetoaa asukkaisiin: "tarkkailkaa ihmisiä, joiden ulkonäkö on muuttunut

Helmikuun 13. päivä Abby Williams, 13,  ja Libby German, 14, katosivat vaellusreissullaan Yhdysvalloissa Indianassa sijaitsevassa Delphin pikkukaupungissa.

Heidän ruumiinsa löytyivät seuraavana päivänä läheisestä metsästä.

Tapahtumista on kulunut nyt kolme viikkoa, eikä poliisi ole vieläkään pidättänyt ketään, vaikka alkuun näytti, että poliisi olisi päässyt tappajan jäljille.

Poliisi julkaisi hyvin pian tyttöjen ruumiiden löytämisen jälkeen kuvan epäillystä miehestä. Toinen surmatuista tytöistä oli onnistunut videoimaan epäillyn miehen seuraamassa heitä. Videolla kuuluu, kuinka mies huutaa ”mäkeä alas”.

Libbyn isoisä vetosi viimeksi torstaina ihmisiin epäillyn löytämiseksi.

– Olkaa tarkkoina ja kiinnittäkää huomiota ihmisiin, jotka ovat muuttaneet ulkonäköään viime aikoina. Jos herää pienikin epäily, ilmoita siitä. Anna viranomaisten tutkia siitä eteenpäin.

Tunnelma pikkukylässä on äärimmäisen kireä, sillä kaikki tuntevat siellä toisensa ja henkilö tai henkilöt, jotka tytöt surmasivat, ovat yhä vapaalla jalalla.

– Kukaan ei pystynyt uskomaan, että mitään tällaista voisi tapahtua pienessä 3 000 asukkaan yhteisössä. Ihmiset etsivät yhä vastauksia kysymykseen miksi, kylän edustaja Jake Adams sanoi ABC Newsille.

Vaikka tutkinnassa ei ole tapahtunut edistystä viime viikkojen aikana, Indianan poliisi on varma, että tekijä tai tekijät löytyvät.

Lue myös

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja

    MTV Oy on osa Teliaa. Yrityskaupan myötä olemme päivittäneet tietosuojasivustomme ja tietosuojakäytännöt. Päivitetyt tietosuojakäytännöt astuvat voimaan 15.4.2020. Lue lisätietoja tästä.