Kadonneen puhelimensa löytänyttä miestä odotti todellinen yllätys – laite oli täynnä hyvin erikoista kuvamateriaalia

Malesialaismies löysi kateissa olleen puhelimensa kotinsa takaisesta metsästä. Pitkäkyntinen varas oli jättänyt raskauttavaa todistusaineistoa puhelimen muistiin.

20-vuotias malesialaisopiskelija Zackrydz Rodzikertoi BBC:lle, että oli herätessään huomannut puhelimensa kadonneen. Seuraavana päivänä Rodzin isä oli kertonut pojalleen nähneensä apinan norkoilevan talon takana. Isä ja poika myös myöhemmin kuulivat, että talon takaisesta metsästä kuului selkeästi puhelimen pirinää. Hetken tuumittuaan Rodzi oli laskenut yksi plus yksi yhteen ja lähtenyt haravoimaan kodin takaista metsää.

Löydettyään puhelimensa Rodzi huomasi sen muistin olevan täynnä kuvia apinasta. Puhelimessa oli myös lukuisia varsin kauniita luontoaiheisia otoksia. Raskauttavin todiste siitä, kuka puhelimen oli alun perin vienyt, oli puhelimen tallentama pätkä apinasta, joka yritti mitä todennäköisimmin syödä puhelimen.

Jos upotus ei näy, voit katsoa sen tästä.

Rodzin mukaan ei ole mitenkään ennenkuulumatonta, että alueella apinat livahtavat ihmisten koteihin tihutöihin ja nappaavat mukaansa aarteita. Hän epäileekin, että hänen puhelimensa anastanut apina oli päässyt kotiin kylpyhuoneen avonaisen ikkunan kautta.

Oikeustaistelu apinan selfiestä

Selfieitä ottavat apinat eivät ole täysin uusi juttu. Vastaavanlainen tilanne nousi otsikoihin vuonna 2016, kun apinan vuonna 2011 ottaman selfien tekijänoikeuksista käytiin taistelua oikeudessa asti. Brittiläinen valokuvaaja David Slater voitti lopulta kaksi vuotta kestäneen oikeustaistelun apinan ottamasta selfiestä itselleen, koska kuva oli napattu hänen omalla kamerallaan. Oikeudessa apinaa oli edustanut eläinten oikeuksia puolustava Peta.

Lähteet: CNN, BBC, Yahoo

Lue myös:

    Uusimmat