Apina halusi mukaan perhepotrettiin – näytti kuvassa keskisormea: "Nauroimme katketaksemme"

Selfie voi koitua kuolemaksi 0:39
Kaikkea sitä tehdäänkin kuvan vuoksi – tämä selfie oli koitua kuolemaksi.

Australialaisperhe vieraili Balin suositussa Ubudin apinametsässä. Perheestä otettuun kuvaan ikuistui myös veikeä apina, jonka poseeraus naurattaa myös sosiaalisessa mediassa, kertoo LADbible.

Sosiaalinen media on muuttanut myös ihmisten tapaa matkustaa: lähes jokainen liike halutaan ikuistaa vähintään selfien muotoon. Toiset menevät jopa äärimmäisyyksiin täydellisen Instagram-kuvan saamiseksi, sillä tykkäyksillä on nykymaailmassa ainakin joillain mittareilla merkitystä.

Joskus tavallinenkin perhepotretti voi saada osakseen huomiota, josta somevaikuttajatkin ovat kateellisia. Judy Hicksin perheen valokuva-albumia koristaa nyt ainutlaatuinen selfie, joka naurattaa varmasti vielä vuosienkin päästä.

Päiväretki apinametsään sai hassun käänteen

Judy oli miehensä ja pariskunnan kolmen lapsen kanssa viikon kestävälle unelmalomalla Indonesian Balin saarella.

Saaren luonnon kauneudesta lumoutunut perhe suuntasi päiväretkelle Balin suosittuun lomakohteeseen, Ubudin apinametsään, joka kuhisee mitä erilaisempia kädellisiä otuksia.  

Judy halusi ikuistaa hetken perhepotretin muodossa, ja matkaopas tarjoutui ottamaan kuvan australialaisperheestä. Kun perhe polvistui alttarimaisen portaikon juureen kuvanottoa varten, yksi saaren apinoista tuli tervehtimään seuruetta.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen täältä

– Yhtäkkiä apina tuli kameran eteen. Oppaalla oli kädessään maapähkinöitä ja hän alkoikin ruokkia apinaa niillä. Se oli hauskaa, Judy muistelee alkuasetelmia.

Kun kuvat olivat otettu, Judy katseli kuvakollaasia miehensä kanssa. He huomasivat, että myös apina oli tullut ikuistetuksi puhelimen muistiin.

Yksi kuvista pisti erityisesti silmään apinan sormen asennon ja nyrpeän ilmeen vuoksi. Näytti nimittäin siltä, että hapannaamainen apina näyttäisi vihaisena kameralle keskisormea.

– Nauroimme katketaksemme. Meistä se oli loistava kuva.

Koko lomamatka oli perheen mielestä loistava, ja päiväretki apinametsässä oli sen yksi huippukohdista.

– Meillä oli niin hauskaa apinametsässä ja nämä kuvat tekivät siitä entistäkin paremman, Judy sanoo mielissään.

Vaikka matka tapahtuikin viime vuoden joulukuussa, perhe jakoi apinasta otetun kuvan vasta nyt. Kuva on herättänyt sosiaalisessa mediassa hilpeyttä – ja ihmekös tuo, saahan se vähintäänkin hymyilemään. 

Lue kaikki uusimmat lifestyle-aiheiset artikkelit!

Lähteet: LADbible, Facebook

Lue myös:

    Uusimmat