Kaapo Kakko katseli videoilta, kun kansa sekosi – "Alkaa selviämään, että aika iso homma on tehty"

Suomen maailmanmestarijoukkue palaa tänään Suomeen ja jos yön tapahtumat antavat yhtään viitettä tulevasta, hulina on melkoinen.

Helsingin Kauppatorille kerääntyi 10 000 ihmistä riemuitsemaan Suomen kolmannen maailmanmestaruuden kunniaksi. Nuorelle tähtihyökkääjälle Kaapo Kakolle alkoi yön aikana selventyä joukkueen saavutus.

- Videoita olen nähnyt, että siellä on aika hyvä meininki Suomessa. Varmaan on sitten vielä kovempi, kun me tulemme, Kakko naurahti alkuyöstä MTV Urheilulle.

- Alkaa selviämään, että aika iso homma on tehty, hän totesi.

Leijonat oli tänä keväänä nimenomaan joukkue. Sitä Suomi on aina, mutta tänä vuonna tuo sana korostuu vielä entistä enemmän. Silti joukkueesta nousee jotkut esiin, kuten Kakko itse tai turnauksen lopussa Marko Anttila ja Kevin Lankinen.

- Se on hieno homma, kun jokainen laittaa kaiken likoon ja pelaa joukkueelle. Totta kai löytyy onnistujia, jotka ne maalit tekevät. Minä sain ensimmäisissä peleissä muutamat onnistumiset ja Marko pisti vähän isommissa peleissä vielä. Hieno homma, että ihmiset tykkäävät, Kakko sanoi.

Lue myös:

    Uusimmat