Mainos

Kääk, hääkatastrofi iski!

Häissä aina sattuu ja tapahtuu, mutta mikä kaikki voikaan mennä pieleen? Lue uskomattomista hääkatastrofeista ja opi, miten estää ne!

Jokainen toivoo hääpäivänsä olevan täydellinen. Kunpa sukulaiset eivät riitelisi, hääkakku pysyisi pöydällä, eivätkä morsiamen kengät hiertäisi hirvittävästi. Jos katastrofi kuitenkin iskee, paras toipumismetodi on huumoripuoleen keskittyminen.

Liukkaat lattiat ja nyrjähtäneet nilkat

Hääpaikan lattiat saattavat olla yllättävän liukkaat. Millaiset pohjat kengissäsi on? Pyydä jotakuta tarkistamaan varsinkin sääoloille alttiina olevat hääpaikat vesilammikoiden tai muiden liukastuttajien varalta, neuvoo weddingwizards.com.

People-lehti taas tietää, että myös matka hääpaikalle voi olla uskalias: morsian Meghan McCoy pyysi veljeään kantamaan hänet alttarille. Häävieraat luulivat morsiota laiskaksi tai komentavaksi, mutta tosiasiassa toimenpide johtui morsiamen venäyttämästä nilkasta! Neito oli kompuroinut matkalla korkeissa hääkoroissaan ja reväyttänyt myös useita nivelsiteitä.

Sulhasen mukaan Meghanin kasvoilla oli alttarilla "todella tunteikas ilme". Ei ihme – morsio kärsi hirvittävistä kivuista!

Tuli uhkaa, tulva vei häät

Monissa häissä tunnelmaa tuovat kynttilöiden herkät liekit. Ne voivat synnyttää myös tulipalon, joten ole tarkkana! Ota selvää, missä sammutusvälineet ja hätäuloskäynti ovat. Älä päästä tyllistä tai paperista tehtyjä koristeita liekkien lähelle, muistuttaa weddingwizards.com. Katso myös, että hääväen evakuointi ja ulosohjaaminen ovat katastrofin iskiessä jonkun vastuulla.

Myös muut katastrofit voivat vaatia evakuointia – kuten tulva! Morsian Keisha Jacksonkertoo People.comissa häistään, jotka joutuivat tulvan armoille. Vesi nousi kesken häävalmistelujen, ja pari joutui pakenemaan läheiseen kirkkoon pelkkä laukku mukanaan. Seuraavaksi päiväksi suunnitellut, upeat häät jäivät pitämättä.

Tälläkin tarinalla on kuitenkin onnellinen loppu: kirkossa nuori pari suri peruuntunutta hääonneaan, jolloin keskustelun kuullut pappi tarjoutui vihkimään heidät. Vaikka sormukset olivatkin jääneet hotelliin, oli tuleva morsian työntänyt avioliittoluvan laukkuunsa. Jackson sanoi tahdon lenkkareihin, farkkuihin ja t-paitaan sonnustautuneena!

Grand Prix tuli kylään

Myös häälahjojen perään kannattaa katsoa. Vieraat saattavat tuhlata paljon rahaa esimerkiksi kodinkoneeseen, joka miellyttää luonnollisesti myös hämärähemmojen silmää. Avoimella paikalla, kuten pihassa pidetty suuri hääjuhla voi kutsua epätoivottuja vieraita paikalle. Jotkut palkkaavat jopa vartijan lahjapöytänsä ääreen! Jos pakettiturvamies ei ole makuusi, sijoita lahjapöytä näkyvälle paikalle, jossa sitä voi vahtia. Pidä silmäsi auki tuntemattomien tyyppien varalta.

Ron Stevensonin ja Huntleigh Thompsonin häissä tuntemattomia riitti: neljä päivää ennen häitään pari sai tietää, että Grand Prix -autokilpailu ajettaisiin aivan hääpaikan vieressä. Vaikka morsiamen paniikkimieliala nousi, hääpäivään oli tuhlattu paljon rahaa ja aikaa, joten ajankohdan siirtäminen ei enää ollut mahdollista.

Hääpäivä sujui hyvissä merkeissä. DJ:n musisointi peitti alleen moottorien mölyn, joka ei kuulunut toisen kerroksen juhlapaikkaan kovinkaan pahasti. Myös ralliautoilijat antoivat oman häälahjansa: nähtyään hääparin kuvauksissa hääpaikan edustalla he tarjosivat heille mahdollisuutta kävellä upealla autoradalla. Hääparin on toivottu viettävän hääpäiviään Grand Prix -kisoissa, morsian paljastaa People.comissa.

Jos katastrofi uhkaa hääpäivääsi, on parasta pitää silmät auki ja mieli valppaana. Jokaisesta ongelmasta seuraa jotakin hyvää... Tai vähintäänkin yllättävää!

Teksti: MTV3/Helmi
Kuvat: Shutterstock
Lähteet: Weddingwizards.com, People.com

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.