Jussi-palkittu Elina Knihtilä: Olisin suostunut rooliin ilmaiseksi

Elina Knihtilä olisi tehnyt voittoon johtaneen roolinsa ilman korvausta.

Hyvä poika -elokuvasta parhaan naispääosan palkinnon voittanut Elina Knihtilä iloitsi syvästi Jussi-patsaastaan sunnuntai-iltana Kaapelitehtaalla. Nainen liikuttui lavalla kyyneliin voittonsa johdosta. Median edessä hän iloitsi asiasta.

–Kolmas kerta toden sanoo. Tämä oli kolmas kerta, kun olin ehdolla parhaasta naispääosasta. Tämä oli yksi hienoimpia leffaprojekteja, jossa olen saanut olla mukana. On hieno saada tunnustusta siitä, nainen iloitsee.

Elokuva on saanut tunnutusta myös ulkomailla, sillä Hyvä poika -elokuva palkittiin jopa Chicagossa. Knihtilä ylistää rooliaan mielenkiintoiseksi sen monipuolisesta luonteesta johtien. Elokuva kuvattiin kronologisesti, ja hän luonnehtiikin sitä ainutlaatuiseksi. Kunnioitettavaa on se, että nainen olisi työskennellyt ilman rahallista korvausta palkitun roolinsa eteen. Rahallisen korvauksen sijaan häntä motivoi työ taitavan ohjaajan Zaida Bergrothin kanssa.

– Huomionarvoinen asia on se, että teimme sen todella pienen budjetilla. Suostuin alun perin elokuvaan ilman palkkiota, koska halusin tehdä töitä Zaidan (Bergrothin) kanssa. Olisin tehnyt sopimuksen, että teen sen ilman palkkiota, suomalaisnäyttelijä paljastaa.

(MTV3)

Lisää aiheesta

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja