Tommi Korpela tuo silmäteränsä huollettavaksi Aarrepajaan – lopputulos saa miehen tanssimaan: "Tästä tulikin ensitreffit navetassa!"

Aarrepajan artesaanien taidonnäyte saa Tommi Korpelan puhkeamaan tanssiin 1:01
Katso kohtaus: Aarrepajan artesaanien taidonnäyte saa Tommi Korpelan puhkeamaan tanssiin

Jukemaisterit Mike ja Pawel ottavat hoiviinsa Tommi Korpelan jukeboxin Aarrepajan toisen kauden avausjaksossa.

On tullut jälleen aika nostaa elämää nähneet ja huonoon kuntoon menneet mutta rakkaat ja muistorikkaat esineet jalustalle ja kunnostaa ne arvoiseensa loistoon, kun Jenni Pääskysaaren luotsaaman Aarrepaja-ohjelman toinen kausi pyörähtää käyntiin tiistaina 29. elokuuta.

Toisen kauden avausjaksossa näyttelijä Tommi Korpela tuo aarteensa, epäkuntoon menneen jukeboxin Aarrepajan artesaanien huollettavaksi. Korpelan mukaan laite saattaa välillä muun muassa pätkiä, sen ääni saattaa kadota kokonaan ja välillä se soittaa musiikkia niin lujaa, että yläkerran naapuritkin kavahtavat.

Se on tietysti yli 60 vuotta vanha sähkölaite, ja siihen on vuosien varrella tehty jos jonkinnäköisiä korjauksia baarinnurkissa. Minä en osaa tehdä sille oikeastaan muuta kuin vähän öljytä ja silitellä, Korpela naurahtaa.

Romanttiseksi luonteeksi itseään kuvaava näyttelijä kertoo, että laite on toimittanut ennemminkin terapeutin kuin poppikoneen virkaa.

– On saatu maksimoitua sydänsurut ja kaukokaipuut, hän veistelee.

Korpela paljastaa näyttelijäpuolisollaan Elina Knihtilällä olevan jukeboxille jopa oma lempinimi.

– Rouvani Elina Knihtilä kutsuu sitä maailman kalleimmaksi lampuksi. Mutta kyllä hän pitää siitä myös kovasti. Hän tietää, että kun se toimii, se on niin hieno, Korpela kertoo kameroille. 

Korpela jättää silmäteränsä Aarrepajan artesaanien Miken ja Pawelin huomaan. Ammattilaisten aikaansaama lopputulos pistää Korpelan ensin sanattomaksi, ja saa tämän sitten tanssimaan yhdessä Jenni Pääskysaaren kanssa. Katso hyväntuulinen kohtaus yllä olevalta videolta!

Aarrepaja alkaa MTV Katsomossa ja MTV3-kanavalla ti 29.8. klo 21. Ohjelma on katsottavissa myös C Moressa.

Lue myös:

    Uusimmat