Juonipaljastuksia! Salkkareiden Kari joutuu ikävään välikäteen – pakotetaan päättämään ex-rakkaansa kohtalosta

Kurkkaa Salkkareiden seuraavaan viikkoon! 0:44

Salatuissa elämissä nähdään jälleen jännittäviä juonenkäänteitä ensi viikolla. 

Salkkareissa Anna on suuttunut, kun Severi on paljastanut Benjaminille hänen sairastavan leukemiaa. Benjamin päätyy lohdutukseksi juomaan olutta Ressun kanssa.

Aamulla hän muistaa, että on yöllä humalassa kuvannut Instagramiin videon, jossa pyytää Annalta suurieleisesti anteeksi. Yksityiseksi tarkoitettu video onkin mennyt vahingossa julkiseksi.

Sabrina vaatii Ingvaria kertomaan, miksi tämä on valehdellut. Sabrina ei usko Ingvarin selityksiä, vaan käskee tämän häipyä pois elämästään. Sabrina ja Camilla antavat Noelille potkut Mustavaara-yhtiöistä.

Lasse vaatii Kallea irtisanoutumaan työstään sairaalasta. Kalle yrittää miettiä ratkaisua ongelmilleen, mutta ajautuu hukuttamaan murheensa jälleen alkoholiin.

Aino kuulee Sampolta, että tämä aikoo lähteä Helsingistä. Aino huojentuu hieman, sillä hänen ei tarvitse enää valehdella ystävilleen.

Linda on jäänyt huumejengiläisille kiinni siitä, että on peitepoliisi. Kari hälytetään paikalle. Jengiläiset pakottavat Karin hoitamaan Lindan pois kuvioista. 

Gunnar ja Dahlia saavat kutsun tapaamiseen ja yllättyvät, kun paikalla on myös Ingvar. Kaikkien yllätykseksi tapaamista johtaa vt. toimitusjohtaja Camilla, joka paljastaa suuren salaisuuden. 

3727: Linda on uhan alainen
3728: Sydämeni osuman sai
3729: Syvälle se upposi niin
3730: Benjamin sometti Annaa, nyt kaduttaa
3731: Kaiken takana on…

Salatut elämät arkisin klo 19.30 MTV3-kanavalla!

Lue myös:

    Uusimmat