Juonipaljastukset julki! Humalainen Salkkarit-hahmo antautuu suudelmaan

0:44
Kurkista kuluvan viikon Salkkarit-tapahtumiin!

Ensi viikolla Salatut elämät jatkuu jännittävin kääntein.

Ensi viikolla Salatuissa elämissä Miki pettyy, kun hänen ja Marikan illanvietto päättyy lyhyeen. Marika saapuu kotiin ja ahdistuu, kun jää kiinni työvalheesta.

Jutta nauttii terapiakäynnistään Robinin luona. Jutta ja Aki yllättyvät nähdessään toisensa, kun Aki on Robinin seuraava asiakas.

Salla esittelee Lasselle, Cindylle ja Sampolle idean kasinoillan järjestämisestä Amandaan. Cindy salaa kiehuu kiukkua ja kysyy myöhemmin Sallalta Moosen sabotoimisesta.

Jeren epäilykset heräävät ja hän pyytää Joannaa ottamaan selvää Cindyn taustoista. Joanna suuttuu ja kieltäytyy. Jere purkaa sydäntään Joonatanille, sillä pelkää Joannan suututtamisesta olevan ikäviä seurauksia.

Marika ja Miki hämmentyvät, kun Marika saa tekstiviestin, jossa halutaan tavata heidät molemmat.

Aki päättää uskaltaa puhua Jutalle Susu-tilanteestaan, sillä Jutalla on itselläänkin parisuhdehuolia. He päättävät molemmat taistella suhteidensa puolesta ja pitää keskustelunsa salaisuutena.

Sampo ei vielä tiedä, miten hän huijauksensa toteuttaa, sillä aiemmissa huijauksissa toiminut hurmaamistaktiikka ei toimi Kallen kohdalla.

Aki tekee Susulle treffioharit ja Susu yrittää huuhtoa viinillä Aki-murheitaan. Susu saapuu Noelin luokse ja ajautuu suutelemaan tätä humalassa.


Salatut elämät arkisin klo 19.30 mtv-palvelussa ja MTV3-kanavalla! Jaksot katsottavissa viikkoa ennen C Moressa!

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja