Julkkispariskunta Rita ja Aki Mannisen Porin kodista ei mukavuuksia puutu – pihaa koristaa jättimäinen uima-allas

Vieraana RIta Niemi ja Aki Manninen 6:40
Rita Niemi ja Aki Manninen esittelivät ensimmäistä kertaa lapsensa julkisuudessa Vappu ja Marja Live -ohjelmassa.

Pariskunta on heittänyt talviturkkinsa kotinsa uima-altaaseen.

Tositeleviosta ja hyvinvointivalmennuksistaan tuttu pariskunta Rita Niemi-Manninen ja Aki Manninen asuvat Porissa omakotitalossa, josta ei mukavuuksia puutu. Pariskunnan isolle terassille on rakennettu nimittäin uima-allas, jonne voi pulahtaa lämpimän päivän tullen. 

Rita onkin julkaissut heidän kotinsa mukavuuksista kuvia ja videoita Instagram-tilillään. Sosiaalisesta mediasta voi huomata, että pariskunta on päässyt nauttimaan jo ulkona uimisesta pitkin kevättä, kun luonnovedet ovat olleet vielä hyytävän kylmiä. 

Rita julkaisi muutama päivä sitten videon Instagramissa, jossa hän polskii vesilelun kanssa. 

– Vonkale kesytetty, hän kirjoittaa videonsa yhteyteen. 

Rita julisti kesän alkaneeksi viikko sitten, kun hän pulahti aamutuimaan altaaseen. Kylmää kyytiä altaassa ei ole, sillä Rita kertoo kuvien kommenttikentässä, että altaan vesi on peräti 28 astetta lämpötilaltaan. 

– Se on kesä ny, Rita kirjoittaa kuvien yhteyteen. 

(Voit selata kuvia sen oikealta.)

Myös Mannisten tytär Donna Bebiina on päässyt nauttimaan uima-altaasta. 

– Jos jossain niin tässä Donna on tullut äitiinsä, hän niiiiin nauttii vedessä polskuttelusta!

Rita ja Aki olivat toukokuussa vieraana Vappu ja Marja Live -ohjelmassa. Televisiokatsojien yllätykseksi pariskunta oli ottanut mukaansa heidäntyttärensä, jolle televisioesiintyminen oli ensimmäinen laatuaan. 

Hyvinvointiyrittäjä pariskunta kertoi suorassa lähetyksessä omia vinkkejään kesäkunnon saavuttamiseksi ja kotona treenaamiseen.  Pariskunta liputtaa oman painon käytön puolesta treeneistä.

– Puhutaan toiminnallisten treenien puolesta. Aki on enemmän puntti, mulla on kilpa-aerobictausta. Tykkään omalla keholla veivata ja vääntää. Ei tarvii välineitä. Pärjää kotona ilman välineitä, Niemi-Manninen kuvaili. 

Rita äityi myös näyttämään kuntoliikkeitä suorassa lähetyksessä. 

Lue myös:

    Uusimmat