Julio Iglesias: Luota rakkaudessa omiin vaistoihisi!

Konkarimuusikko Julio Iglesias kertoo AVAlle, ettei rakkaudessa tarvitse tukeutua sen kummempiin vinkkeihin. Tähti luottaa omiin vaistoihinsa niin rakkaudessa kuin musiikissa.

Espanjan tunnetuimman muusikon Julio Iglesiasin, 68, onnellisimmat hetket ja elämän karikot ovat vahvasti mukana Iglesiasin sanoituksissa.

– Minulle tärkeintä elämässä on puhua henkilökohtaisista vuoropuheluista itseni kanssa. Olen kirjoittanut paljon kappaleita ja onnekseni voin todeta, että ne, joista tuli suosituimpia, käsittelivät juuri rakkautta. Minä olen siitä hyvin ylpeä, Iglesias toteaa.

Syy siihen, että rakkaus elää vahvana musiikissa, voi olla yllättävän yksinkertainen. Rakkauden vahva tunne puhuttelee tähteä.

– Se, että joku rakastaa, on unohtumatonta, Iglesias hymyilee.

Muusikot tuskin koskaan kyllästyvät laulamaan rakkaudesta, mutta Iglesiasin mukaan uudet artistit tuovat tulkintaan aina uutta näkökulmaa.

– Kun ajatellaan nykypäivän tuoreita artisteja, rakkaus on niin ikään läsnä – erilaisessa muodossa, erilaisessa rytmissä, erilaisella asenteella ja eri tavoin sanoiksi puettuna tietysti, Iglesias pohtii.

"On vain avoimia ovia rakkauteen"

Iglesias puhuu varsin runollisesti näkemyksestään rakkauteen. Muusikon mielestä jokainen rakkaus on erilainen – ja hyvä niin.

– Ei ole olemassa avainta onnelliseen avioliittoon, on vain avoimia ovia rakkauteen ja jokainen ovi on erilainen. Minä en voi sanoa, millaisin avaimin rakkauteen pääsee käsiksi, sillä jokainen on erilainen, mitä rakkauteen tulee. Onneksi. Olisi surkeaa todeta, että rakkaus olisi samanlaista jonkun toisen kanssa, Iglesias toteaa.

Iglesias vakuuttaa rakkauden aina löytävän tiensä ihmisen luokse. Tähti kannustaa luottamaan lemmenasioissa omiin vaistoihinsa.

– Minä en ole ammattilainen missään muussa kuin musiikissa. Rakkaus löytää tiensä ihmisten elämään täysin ohjeitta. Rakastan naisia ja itse rakkautta aivan hurjasti. Tukeutumatta minkäänlaisiin neuvoihin tai vinkkeihin minä olen vain seurannut omia vaistojani. Olen oppinut rakkaudesta ja ihmisiltä paljon, Iglesias paljastaa.


Kuvat: Getty Images

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja