Jukka Jalonen jyrähti Leijonien ykkösketjusta – napautti kovan väitteen

Leijonat koki shokkitappion – Jukka Jalonen kommentoi niukin sanoin 0:40
Leijonat koki shokkitappion – Jukka Jalonen kommentoi niukin sanoin

Leijonien päävalmentaja Jukka Jalonen ei innostunut torstain Itävalta-tappion jälkeen analysoimaan sitä, että mikä Suomen ykkösketjun pelissä tökkii.

MAINOS

Jääkiekon MM-kisat 9.-25.5.2025

Leijonien pelit, välierät ja finaali MTV3-kanavalla. MTV Katsomossa ottelut maksullisilla tilauksilla. Kaikki kisauutiset MM-jääkiekon verkkosivuilla.

Leijonien kapteenin Mikael Granlundin ympärille on haettu koko kisojen ajan toimivaa kombinaatiota. Granlundin ja toisen NHL-hyökkääjän Valtteri Puustisen rinnalla ja välissä on nähnyt niin Juha Jääskä, Konsta Helenius kuin tuoreeltaan myös Jere Innala.

Eikä vieläkään lähde.

Leijonien valmennusjohto teki torstain Itävalta-pelissä muutoksia, kun Granlund pelasi kolmannen erän loppuhetket Oliver Kapasen ja Jesse Puljujärven rinnalla.

Jaloselta kysyttiin ykkösketjun tilanteesta Itävalta-pelin jälkeen.

– En mää rupea arvostelemaan tai arvioimaan jonkun ketjun tökkimistä. Ei se tökkinyt sen enempää kuin kellään muullakaan, Jalonen latasi.

Leijonien sentteri Mikael Granlund levitteli käsiään aiheen kohdalla.

– Emme saa luotua tarpeeksi uhkaa hyökkäyspäässä tai emme pääse kunnolla sinne, Granlund vastasi.

Leijonien päävalmentaja Jalonen ei ole kuitenkaan liian huolissaan aiheesta.

– En usko, että koskaan (MM-kisoissa) neljän pelin jälkeen kaikki olisi ollut kohdallaan. Varmaan nytkin tehdään hienosäätöä. On tässä aikaa, Jalonen totesi rauhallisena.

Lue myös:

    Uusimmat