Jukka ja Chachi Hildén juhlistivat kolmatta hääpäiväänsä: "Meillä on paras elämä"

3:12
Jukka Hildénin esi-isä joutui kokemaan karun kohtalon – tieto herkisti miehen

Hildenit ovat olleet naimisissa kolme vuotta.

Duudsonit-tähti Jukka Hildén ja tanssija Chachi Hildén juhlistivat kolmatta hääpäiväänsä kauniiden kuvien kera. 

Merkkipäivänkunniaksi Jukka jakoi mustavalkoisen kuvan, jossa pariskunta suutelee.

– Hyvää vuosipäivää ikuisuuteni! Olet niin uskomaton, rakastava, välittävä ja niin hauska! Kiitos kun opetat minulle niin paljon elämästä, rakkaudesta ja ymmärryksestä.

– Olen niin kiitollinen sinusta ja meillä on paras elämä, lapset ja piru vie olen onnellinen ollessani naimisissa kanssasi, Duudsonit-tähti kirjoittaa englanniksi julkaisussaan.

Chachin jakoi omalla Instagram-tilillään hauskan kuvasarjan, josta huokuu pariskunnan välinen hauskanpito.

– 3 vuotta naimisissa Jugini kanssa. Elämä neljän lapsen ja kolmen koiran kanssa on vuoristorataa, mutta en haluaisi elää kenenkään muun kanssa. Kiitos, että herätit seikkailun elämässäni siitä hetkestä lähtien, kun tapasin sinut Perun vuoristossa.

Tanssija ylistää julkaisussa pariskunnan rakkaudentäyteistä elämää, jonka lisäksi hän kiittää aviomiestään saamastaan tuesta.

– Inspiroit minua päivittäin tekemään parhaani ja ottamaan elämää sarvista ja antamaan kaikkeni niin, että pysyn aitona itselleni.

– Kiitos, että tuet kaikkia unelmiani ja annoit minulle parhaan perheen, jonka olen koskaan voinut kuvitella. Olet todella ainutlaatuinen. Hyvää vuosipäivää Jugi.

Pariskunnan tytär Sophia syntyi syksyllä 2019 ja Amelie-tytär kesällä 2021. Perheeseen kuuluvat myös Jukan vuosina 2012 ja 2014 syntyneet lapset hänen ensimmäisestä avioliitostaan.

Hildén perehtyi omiin juuriinsa Sukuni salat -ohjelmassa - isoisoisä sai syytteen kolmesta murhasta

4:49


Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja