Jousimiehen kesähoroskooppi 2019

Kesä on sinulle mahtavaa aikaa rakkaudessa. Älä silti ryntää uuteen suhteeseen liian vauhdikkaasti ja harkitsemattomasti.

Tämä kesä on jousimiehille poikkeuksellisen mahtavaa aikaa rakkaudessa. Tapaat paljon uusia ihmisiä ja saat kokea vahvoja intohimon hetkiä.

Olet hyvin kiinnostava persoona

Jousimiehet arvostavat vapauttaan, mutta eivät kuitenkaan yksinolon kustannuksella. Rakkaan löytäminen rinnallesi ei olisi sinusta ollenkaan hullumpi vaihtoehto. Kesä tuokin siihen paljon hyviä mahdollisuuksia, jos vain uskallat olla niille avoin, ja sinähän uskallat!

Sinä itsekin olet hyvin kiinnostava persoona, joten sopivia, ja välillä vähemmänkin sopivia, ehdokkaita suorastaan parveilee sinun ympärilläsi. Vaikeinta voikin olla valita heistä se sopivin.

Jousimies lomamatkalla

Jousimiehet odottavat lomamatkaltaan jotakin uutta ja erilaista, mistä riittää muisteltavaa seuraavaksi talveksi ja pidempäänkin. Unelmiesi kohteeseen päästäksesi turvaudut kuitenkin mahdollisimman nopeaan matkustustapaan, ja hiilijalanjälkesi voikin aiheuttaa sinulle omantunnontuskia.

Älä silti ryntää uuteen suhteeseen liian vauhdikkaasti ja harkitsemattomasti. Hetken huuma ei välttämättä kehity hyväksi pysyväksi suhteeksi, eikä niin tarvitse tapahtuakaan. Pelkkä intohimo ei sinulle riitä. Sinä etsit älykästä, tasavertaista kumppania, jonka rinnalla viihdyt vielä kuuman kesän jälkeenkin. Sellaista, jonka kanssa voit keskustella syvällisesti kaikista asioista maan ja taivaan väliltä, ja vielä niiden ulkopuoleltakin.

Anna hellän ja intohimoisen puolesi päästä esiin

Jo seurustelevat jousimiehet ovat aiemmin ehkä epäröineet suhteen viemistä seuraavalle tasolle. Kesä rohkaisee sinua näyttämään ja kertomaan kumppanillesi mitä tunnet häntä kohtaan. Anna hellän ja intohimoisen puolesi päästä esiin, niin side teidän välillänne vahvistuu ja olette valmiit ottamaan suhteessanne askeleen eteenpäin. Kyseeseen voi tulla yhteen muuttaminen, avioliitto tai vaikkapa yhteisen lapsen tai asunnon hankinta.

Sinun voi olla kesämenojesi keskellä vaikeaa löytää tarpeeksi aikaa perheellesi, ja he voivatkin tuntea itsensä ajoittain laiminlyödyiksi. Järjestä ohjelmasi niin, että sinulla on aikaa heillekin.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja